Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 raz prawko . walka ze stresem :(

Polecane posty

Gość gość

Czesc kochani , jutro mam egzamin na prawko , podchodze 8raz :( boje sie bo zawsze wykupowalam sobie jazdy zeby miec pewnosc swoich mozliwosci. Lecz niestety nowa praca i nie mialam mozliwosci zeby wykupic sobie jazd , jutro o 7:15 mam egzamin praktyczny strasznie stres mnie bierze , w d***e mam opinie ludzi ktorzy mowia ze , wez przestan , nie wsiadaj do samochodu bo kogos zabijesz . ludzie staram sie z calego serca lecz stres wygrywa co zrobic zeby zdac i cieszyc sie prawkiem :(

Gość gość
Najprościej nauczyć się jeździć.

Gość Daniel 26
Ja zdałem za ósmym, mnie też zjadał stres , ale pomyśleć, że człowiek ile może mieć stresujących sytuacji za kierownicą to daj spokój, życzę powodzenia. Ale podobno kandydat na kierowcę, kierowca nie powinien się stresować, w sumie ja nie wiem jak będę jeździł dziś, bo nie mam auta , powodzenia.

Gość gość
Ja też zdałam za 8 razem i prawda jest taka że psychicznie odpuściłam nastawienie że muszę zdać i się udało. także radzę to samo :-) powodzenia!! ps. są tacy co zdają za pierwszym i tacy co nie mają tyle szczęścia, nie ważne który raz, nie ważne co powiedzą inni.

Gość gość
Jak ja zdałem za osmym razem, to moja instruktorka mówiła, że są tacy , co u niej pozdawali za pierwszym, drugim razem, dziś się boją jeździć. Więc po co robili te prawko ?.

Gość egzaminator WORD
Prawo jazdy to zbędny papier, a system zdawania jest obliczony na wyciąganie kasy.

Gość gość
Ja zdawałem w tarnobrzegu. Zdałem za 8 razem. W tarnobrzegu ponoć jakieś łapówki brali egzaminatorzy, więc wcale się nie dziwię, że tyle razy podchodziłem do egzaminu. Chcieli sobie na mnie zarobić, więc pewnie odpuścili w końcu. Chociaż nieraz słusznie oblewałem, to nieraz za byle g****o mnie uj***li.

Gość gość
A nie myślałaś o zakupie dodatkowych godzin w innej szkole? Ja chodziłam do http://www.koszela.com.pl/ i udało mi się zdać od razu.