Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarkusPolus

Nocleg w Poznaniu, centrum

Polecane posty

Gość MarkusPolus

Szukam noclegu dla grupki 6 osób w Poznaniu jak najbliżej centrum i w dobrej cenie. Macie coś sprawdzonego, co możecie polecić? Im bliżej placu Wolności tym lepiej. Może być nawet hostel.

Gość Andrzej90
W samym centrum to trochę obiektów masz. Skoro grupa 6 osób to chyba najlepiej szukać hosteli, które dysponują odpowiednio dużymi pokojami. Chyba, że chcecie mieć osobne pokoje? Najbliżej placu Wolności to jest chyba Art Hostel, prawie przy samym "Okrąglaku", więc kilka kroków i jesteście na miejscu. Kilka na pewno jest na starówce, ale to też kawałek dalej, chociaż zależy które miejsce placu jest Waszym docelowym :)

Gość alina86
poszukaj na BookAparcie, mają niezłą bazę noclegową :)

Andrzej90 znam ten hostel nocowałam tam nie raz podczas moich wypadów do Poznania. Czysto, ładnie z możliwością zamówienia wyżywienia. Lokalizacja bardzo dobra blisko Starego Miasta czy MTP, niedaleko również tramwaj. MarkusPolus w Art Hostel można również wynająć mniejsze pokoje - gdybyście nie chcieli nocować w tak dużym gronie.

Gość Kajka3792
Odwiedzając rodzinę w Polsce, wynajęłam pokój dwuosobowy w ART Hostelu. Pokój zadbany, z dużym łóżkiem, telewizorem, radiem i wygodnym wypoczynkiem. Łazienka wprawdzie na korytarzu, ale nowa i czysta. Skorzystaliśmy również z mężem z opcjonalnego śniadania, bardzo smaczne i wszystkiego dużo, można jeść ile się chce. Jak najbardziej polecam obiekt innym gościom.

Gość Kasia67
Równiez polecam ART Hostel. Ceny mają okej, wszędzie w miarę blisko, łazienki w porządku. Pokój 6 osobowy jest dość duży- będzie Wam tam wygodnie w tyle osób. Osobiście jednak bardziej polecam wersję z pokojem z osobnymi łóżkami, a nie tymi piętrowymi. Osobne jednak wygodniejsze :)

My również niedawno przy okazji pobytu w Poznaniu grupą znajomych, spędziliśmy dwie noce w Art Hostelu, skorzystaliśmy z pojedynczych łóżek i wszyscy byli zadowoleni i wypoczęci a przecież właśnie o to chodzi. Skorzystaliśmy również ze śniadań w postaci "szwedzkiego stołu" również bardzo smaczne i jak to w tego typu wyżywieniu , nie sposób wyjść głodnym :-) Łazienki co prawda na korytarzu lecz o dobrym standardzie, ogólnie jak na niedrogi nocleg w dużym mieście jest w porządku.

Gość karenina000
szukaj na bookaparcie, niezłą bazę mają ;)

Gość Marcin90
Ja szukałem na bookingu i też trafiłem na ten hostel. Miał akurat fajną cenę a chcieliśmy być blisko św Marcina i Zamku w Poznaniu (byliśmy na 11 listopada). Lokalizacja była dla nas istotna, ale też cena (jak to na kieszeń studenta). Mieliśmy pokój 4-osobowy i było nam całkiem wygodnie.

Gość kaletka
ja zgadzam się z Bożena, też byłam w tym apartamencie z bookapartu ;p

Gość gość
Jeśli hostel to tylko i wyłącznie http://hostelpoznan.pl, jako student czasami korzystam i jestem bardzo zadowolony. Tanio i wygodnie