Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam doła ,placze

Polecane posty

Gość gość

nic się nie układa, moja miłość umiera, a ja chyba razem z nim,poczekam do końca i skoczę z pałacu kultury :(

Gość gość
Nie mow tak :( Ja tez jestem beznadziejnie zakochana moze pogadamy o tym ?Wiem co czujesz.

Gość gość
ja tez mam wrazenie ,ze facet mnie już nie kocha... mimo, ze mówie mu otwarcie co czuję i jak on mnie zaniedbuje, ze nie mowi mi tak często jakbym chciała (sam z siebie, raz dziennie chociażby), ze mnie Kocha, ze cieszy się ze mnie ma... ze mu się podobam. Potrafi powiedzieć tylko amstaf( ze niby się denerwuje- co prawda nie jest, hormony czasami szaleją i krzyknę ale to tylko w temacie, ze zamiast mnie przytulic, porozmawiać ze mna to się autem zajmuje, ciagle cos kupuje jakies części itd. ) Ja czuję się odstawiona na boczny tor. Mowi tez na mnie grubson chociaż nie mam ani grama nadwagi.. i weź tu ogarnij mężczyznę 25 lat.. Jego mama mówi, że on jest niedojrzaly i chyba ma rację. Hmm... co zrobić? Czasami naprawdę jestem z niego dumna a czasami dołuje mnie tak,że płacze a on zaraz mowi, ze zartowal itd. Probuje się na niego gniewac dluzej(ale tylko dlatego aby się zorientowal, ze zle robi) ale to nie bardzo pomaga. Często tez po klotni mowi,ze nie ma nic sobie do zarzucenia- to mnie wkur** najbardziej :-/ :|

Gość gość
Sokro mówi na Ciebie grubson to znaczy ze w ogole nie szanuje twoich uczuc.

Gość gość
Najgorsze jest to,ze ja to slysze zamiast imienia. Wola grubson co o tym sadzisz, albo kudłaty (mam bardzo ladne wlosy) i notorycznie mu mowie, ze mnie takie zżarty nie bawią ale on dalej swoje. Ja mu tlumacze,ze w końcu mnie tak zdołuje ze cos sobie zrobie.

Gość gość
Najgorsze jest to,ze ja to slysze zamiast imienia. Wola grubson co o tym sadzisz, albo kudłaty (mam bardzo ladne wlosy) i notorycznie mu mowie, ze mnie takie zżarty nie bawią ale on dalej swoje. Ja mu tlumacze,ze w końcu mnie tak zdołuje ze cos sobie zrobie.

Gość gość
U mnie sie dobrze uklada, jesteśmy ponad rok razem z czego on od 4 miesięcy w szpitalu i nie mogą znaleźć dawcy!jest minimalna szansa że z tego wyjdzie, czas nagli.jeśli umrze to skocze z pałacu kultury bo nie przeżyje tego,to moja pierwsza i wielka miłość. kocham go bardzoo;(; (

Gość gość
Jak dla mnie to albo ma jakies problemy albo kompleksy i próbuje się wyzywać na Tobie (mój ojciec się tak właśnie zachowywał ).Dobrze, że chociaż mu o tym mówisz. Chcialam napisac ze moze wstrzasnie nim chwilowe zerwanie ale z drugiej strony co jeśli będzie jeszcze gorzej,jak bedziecie mieli dziecko?25 lat to już nie Gowniarz..Powinien Cię szanowac bez względu na wszystko, skoro akceptuje Cię tylko wtedy gdy wyglądasz jak modelka to przemysl ten zwiazek.Wiesz ja dziś czytałam akurat taki artykuł w necie ze facet po jakimś czasie zaczął właśnie w ten sposób dogryzac dziewczynie a inne chwalił,nabawila się kompleksow ale odeszla w porę i odzyskala wiarę w siebie.

Gość gość
2:11 pewnie pisz co Ci lezy na sercu

Gość gość
Może pokaż mu ten topik jak myślisz? To co napisałaś jest rozsądne i mądre może to mu coś uświadomi?? X Współczuję Ci dziewczyno . Probowalas modlitwy aby znalazł się ten dawca?

Gość gość
Modlę się cały czas i nawet już weszłam w tarota i czary ale póki co nic a to ostatni dzwonek

Gość gość
Tarot i magia? No to kaplica... oszalał as ? Tylko Jezus rozumiesz? Idź się wyspowiadaj i przyjmij Komunię Świętą w Intencji swojego chłopaka.

Gość gość
Moja koleżanka ma stały kontakt ze skutecznym szamanem,podobno dzięki niemu jest w związku z chłopakiem ktorego nie mogła zdobyc przez 4 lata. Umowilam sie juz z nim na przyszly tydzien na spotkanie.Modlitwa nic nie daje...:( Jestem wierzaca i mimo to cholernie ciężko mi pozytywnie myslec, zwłaszcza ze mój na krótko przed naszym związkiem,gdy jeszcze byliśmy znajomymi mówił mi ze od zawsze miał wrażenie że długo nie pozyje, dobija mnie to wszystko

Gość gość
Boje sie spowiedzi juz dawno nie bylam, a zawsze po spowiedzi dzialo sie cos niedobrego,albo ktos umieral albo chorowal albo tracilam to, na czym mi zalezy.Moze przypadek..ale wole nie ryzykowac

Gość gość
Diabeł Ci podpowiada takie rzeczy. Niepokój pochodzi od zła. Po tym co napisałaś widać że za daleko zaszlas z tymi tarotami. Jeszcze raz Cię upominam . TYLKO JEZUS MOŻE TO URATOWAĆ . Idź do spowiedzi. Do jakiegoś dobrego księdza z powołania.

Gość gość
dawca czego potrzebny?? motocykliści giną codziennie, tylko z niektórych nic nie zostaje

Gość gość
A co jezeli go stracę bo szatan w zemście mi Go zabierze , jak wszystko gdy kilka razy probowalam sie nawrocic. Do tej pory jedna wróżka podsylala nam pozytywna energię na odległość i chłopak miał dużo siły w przeciwieństwie do ludzi którzy z nim lezeli,

Gość gość
Dawca krwi... to bialaczka a chlopak ma ponoć rzadkie geny czy jakoś tak i w bazie nikogo nie ma. Szukamy i naglasniamy...czarno to widzę

Gość gość
Posłuchaj uważnie. Diabeł nie ma władzy nad Tobą póki mu na to nie pozwolisz. Wiem że w chorobie w desperacji ludzie brzytwy się łapią ale musisz wybrać Jezus czy zło? Jeżeli zaufasz Bogu mimo strachu ze diabeł Ci zabierze chłopaka to nawet nie wiesz jakiego Cudu możesz doświadczyć. Zaufaj Bogu. POWIEDZ JEZU UFAM TOBIE. Strach ma wielkie oczy ale masz po swojej stronie Boga. On wszystko zrobi dla swych dzieci. Kocha Was. Zerwijcie kontakt z tą wróżką. Proszę idźcie do spowiedzi. Chociaż Ty jak chłopak nie jest w stanie. Zerwij ta więź z ta kobieta ona jest zła.

Gość gość
Jaka trzeba mieć grupę krwii żeby mu pomóc??

Gość gość
Dziękuję , to duzo dla mnie znaczy. przemyśle to . Mam cala noc. Może faktycznie zaufam, chyba nie mam nic do stracenia.

Gość gość
Krew dostaje, ale szukamy szpiku, nie ma nikogo ze zgodnym genotypem jak narazie :(

Gość gość
Nie ma za co dziękować. Zaufaj mi. Narazie nie mogę się zapisać do banku dawców ale mam grupę krwi zero plus to zwiększa szanse na bycie dawcą dla Twojego chłopaka? Czy grupa krwii nie ma znaczenia aby szpik był zgodny?

Gość gość
Heh,oczywiscie ze jest za co dziekowac;) za wsparcie i checi. Gdyby nie Ty to pewnie plakalabym do poznego poludnia i zasnela z tego placzu,jak zwykle...Chlopak pisał mi dużo o chorobie,teraz nie mogę znaleźć tego smsa albo już skasowalam ale wydaje mi się, że mogą być różne grupy krwi. Dlaczego nie śpisz jeśli mogę zapytać?

Gość gość
Sama nie wiem. Obudziłam się 5 min.po północy i tak się kręcą z boku Na bok. Zdarzylam nawet cos przekasic. Już prawie 4.godzinę. w dzień nie spałam. Też mam swoje stresy w życiu ale oddaje wszystko Bogu bo już dawno bym oszalala.