Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety które Nie pracują

Polecane posty

Gość gość

Nie wstyd wam? Siedzicid jak przystanie w domu a mąż na Was z********a,jak wam kopanie w d**e to ciekawe skąd wezmiecid na mleko do dziecka i na żarcie. Nie rozumiem tego,facet zarabia 2300 na trzech, czterech a taka krowa siedzi i plotkuje,bo zainteresowan i pasji raczej nie ma bo po co,lepsze plotki.Oczy sie wam otworzą jak facet znajdzid inną przebojowa,piękną ktora jest niezależną odważną kobietą, mającą swoje pieniadze i życie

Gość gość
nie wstyd ci buraku jeden pewnie siedzisz sam na zasiłku albo zarabiasz i jestes sknera bo nie dasz kobiecie złamanego grosza,żal dupę ściska,że kobieta może siedzieć w domu i wychowywać dzieci a na przebojową kobietę to nie można być takim pafianem jak ty

Gość gość
sama siedzę w domu 11 lat i jestem zadbaną kobietą na ktorą mąż wydaje kasę na fryzjera paznokcie i inne pierdoły do tego choruję.

Gość gość
Odezwala sie pewnie urobiona zoneczka, ktora ze sciera lata po robocie, a mezus z piwskiem w lapie przed tv

Gość gość
O jakim wstydzie mowa kobiety wstydu nie maja potrafia sie o torebki szarpac w lidlu bo pare zlotych tansze na wigili dla ubogich w kosciele oszabrowac stół ze wszystkiego i napakowac w reklamowki rozumiecie w kościele krasc w kolejkach u lekarzy bija sie o nie a juz na bazarze nie mowie to o kobiety wszyskie wojny to one podburzaja i szczuja meszczyzn na siebie a wiecie dla czego nie chca zeby mesz czy yzni chodzili razem pic bo jak to sie mowi najpierw sie bili a pozniej wypili bo w wodce si jednoczymy a potem idziemy do domu wp******ic babie ale jak rano sie budzimy to nie pamietamy powodu ktory zreszta byl słuszny

Gość gość
masz pecha moj maz zapierdziela na tirach i nie tak jak ty obija sie na forum

Gość gość
co masz do kobiet siedzących w domu,kto może za chorobę?

Gość gość
masz racje autorze. jestem kobietą która pracuje i gardze kobietami które tylko łapy po kasę wyciągają i siedzą na placu zabaw po 5 godzin i więcej i tylko plotkuja i obgaduja.

Gość gość
wiesz co Ci powiem dżentelmenów to już mało wyginęli jak dinozaury zostali sami nie mili panowie.

Gość gość
te pracujące gardzą nami bo zazdroszczą braku czasu bo niektóre to kasę mają np mężowie mają firmy a one muszą z********ac na swoje potrzeby.

Gość gość
niczym się nie różnimy od kobiet pracujących ja znam osobiście bardziej zadbane nie pracujące niż te zmęczone pracujące.

Gość gość
przynajmniej mamy zadbane domy nie jestesmy singlami rodziny szczęśliwe a dzieci dopilnowane,mężowie zadowoleni kasa to nie wszysto liczy się zdrowie co przekonacie się za parę dobrych lat.

Gość gość
i powiem wam mam dobre wykształcenie a siedzę w domu z własnej woli poza tym choruję trochę.

Gość gość
nie dam się obrażać na jakimś forum,i będę bronić jak lwica kobiety siedzące w domu pozdrawiam iza ze śląska

Gość gość
możecie sobie gardzić kurami domowymi i co wam to daje? czy ta kura ma wypisane na czole że choruje???????????? no powiecie że nie widać po niej ...a czy ja jak mocno żle się czuję to biegam po mieście ?? no nie ,jak dam rady z łóżka wstać to biegam ale też nie widać po mnie że ledwo żyję bo nie wyję ,umaluję się specjalnie by nie było widać nocy nie przespanej,wycia.A CO MAJĄ ROBIĆ ??? RENTA SIĘ NIE NALEŻY BO JESZCZE RĘCE I NOGI MAM.i werzcie że z checia oddałabym swoje choroby i poszła do pracy w przychodni.

Gość gość
jest 11 mam już o biad ugotowany,mam czas na wszystko,później idę z dzieckiem do lekarza. Co wy się nas tak trzepiacie, jak starcza kasy na wszystko to jest ok a jak mąż woli inną kobietę tzn,że jej nie kocha tylko kasę od innej.

Gość gość
niestety renta mi się nie należy choc pracowałam w stomatologii brakuje mi lat utrzymuje mnie mąż daje na lekarzy na leki ale inni tego nie zrozumią gdyby nie on pańswo skazałoby mnie na wegetację.

Gość gość
No proszę teraz wszystkie chorują! Tylko na co na lenistwo i brak mózgu.

Gość gość
mojej siostrze też gul skacze że ja nie pracuje i mam na wszystko a ona z********a fizycznie po 10 godzin na umowe zlecenie.sama mowiła że jak nie będzie pracować to mąż ani złotówki jej nie da.i przez to całe życie jest złośliwa i mało szczęśliwa.

Gość gość
ból doopy autorki ;-) Ty oczywiście pracujesz ;-) Fajna to praca, gdzie można siedzieć na kafe ;-)

Gość gość
a co myślisz że ludzie nie chorują??super by było

Gość gość
autor ma pecha,że trafił na osobę z II grupą niepełnosprawności a nawet może dostanę I.Nikt nie wie jak to jest mieć kilka pobytów w szpitalu za sobą,życzę wszystkim dużo zdrowia oby Wam dopisało by mogliście kontynuować pracę i nie jestem leniem bo poczułam smak pracy może niecałe 5 lat ale zawsze coś.

Gość gość
fajną masz pracę autorku,że siedzisz na forum

Gość gość
Jakie te kobiety żałosne

Gość gość
uwielbiam takie tematy i takie autorki ;-) To szczęście i zadowolenie z własnego życia aż bije po oczach. Ludzie szczęśliwi nie mają potrzeby zakladać takich tematów w myśl zasady żyj i daj żyć innym...po swojemu. Nie martw się tak autorko losem tych biednych ''niepracujących'',pewnie radzą sobie lepiej niż ty a To że rola pani domu w Polsce nie jest ceniona to fakt ale nie wszędzie tak jest. w Japonii to zawód jak każdy inny,w dodatku bardzo szanowany i z możliwością emerytury dla kobiety...ale takie rzeczy nie w biednej Polszy.

Gość gość
dobrze,żę te zdrowe są dla Ciebie nie żałosne,dla mnie to dowód niedojrzałości emocjonalnej.

Gość gość
właśnie jestem Panią domu i nikt mi tego nie zabroni dziękuję za mądry wpis i pozdrawiam

Gość gość
11:16 żałosne są takie tematy i osoby pokroju autorki. Każdy jest kowalem swojego losu i to,że ona nie pochwala tego jak żyją inni to nie znaczy,że jej model jest jedyny i słuszny. W Tym swoim kipieniu jadem zapomniała,że każda sytuacja jest inna. Ja jestem żoną rolnika i zdaniem wielu kurą domową z certyfikatem ;-D i powinnam pracować poza gospodarstwem,chociaż daje mi to radość i szczęście...nno,ale ci ''inni'' myślą,że wiedzą lepiej jak mam żyć. Kolejny spór z cyklu cesarka vs siłami natury,kochanka vs żona itd. Nudna robi się ta kafeteria.

jestem jako Malinka_36 żałosne czy nie żałosne ale dlaczego wszyscy obrażają te ,,kury domowe,, zastanówcie się czy one są aż takie złe w porównaniu do tych pracujących??????????????