Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landlord

na ile lat macie kredyt?

Polecane posty

Gość landlord

Dziwię się ludziom, ktorzy biora kredyty. Nie rozumiem jak można spać spokojnie z przysłowiową pętla na szyi. Osobiście kupiłem mieszkanie za gotówkę. 49 metrow miasteczko wilanów. Z urzadzeniem jakies 450 kafli. Myślę, że każdy średniointeligenty i zaradny życiowo człowiek jest w stanie kupić sobie lokum bez kredytu. Mam dopiero 29 lat. A jak to wyglada u Was?

Gość gość
Ja mam kredyt na 300 tys na 10 lat. Ale w inwestycji ok 1,5 mln więc jak mi się noga podwinie to spoko go spłacę. Zarabiam ok 15-25 tys.

Gość na 30 lat
Biorę cię kredycie na zycie i ślubuję spłacać cię aż do śmierci.

Gość gość
A co tak trudno zrozumieć że ludzie są różni i zarabiają różnie? To aż tak skomplikowane że nie ogarniasz?

Gość gość
Na 10 lat. Ale nie mam 50 m klitki- gdzie tu miejsce dla rodziny i komfortowego zycia? No chyba, że stary kawaler to dla jednej osoby ujdzie. My mamy 170 metrowy dom, ja mam 28 lat, mąż 30, jedno dziecko.

Gość gość
49 metrów za 450tysi? uhahahaha KRUL RZYCIA! :D 🖐️

Gość gość
Powiedz mi jak mozna kupic mieszkanie bez kredytu kiedy od rodzicow nie dostalo sie nic. Mieszka sie na wynajetym i zarabia sie w malzenstwie 4-5 tys zl? Za ile lat uzbiera sie 300 tys zakladaja ze odklada sie 1-2tys.