Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka97

Czy od seksu analnego może być niedobrze?

Polecane posty

Gość Anulka97

Chodzi o to, że w sobotę trochę wypiłam i na imprezie firmowej poznałam kolesia, naszego klienta, któremu zrobiłam loda a on wcześniej uprawiał seks analny z jedną taka laską z mojej firmy, która ma opinię dość puszczalskiej. Nawet chyba penisa nie wytarł :/ Potem też uprawiałam z nim anala i na koniec znowu loda z wytryskiem w ustach i połykiem. Dodam, że ten nasz anal był całkiem spontaniczny, nie robiłam wcześniej lewatywy, a że było ciemno nawet nie wiem czy miał czymś upapranego penisa czy nie... chyba za ciekawie nie pachniał ale byłam dość pijana więc mi to nie przeszkadzało. Wszystko było OK, ale wczoraj po południu zaczął mnie boleć żołądek, jelita, niedobrze mi też :/ dzisiaj od rana bym rzygała a tu muszę siedzieć w pracy i jeszcze wyglądać ekstra bo bezpośredni kontakt z klientem itp... biegunka też się pojawiła :/ czy to może być od tego orala po analu? chodzi o jakieś bakterie itp... pomóżcie proszę bo mam wrażenie, że umieram :/

Gość gość
Coraz durniejsze te prowo. -10000/100

Gość Anulka97
to nie jest żadne prowo tępy bolcu!!! pytam bo martwię się o swoje zdrowie :/

Gość gość
Jesteś zwykłą k***wką dającą d**y i obciągającą komu popadnie i śmiesz wyzywać innych od tępych bolców?No masz tupet, szmatko.

Gość gość
hahha bylo sie nie j***c tepa dzido

Gość gość rocznik 97
haha dobre, nawet się uśmiałem :D

Gość gość
gość dziś - strasznie prymitywny z ciebie pręt, ale to tak bywa jak frustracje wyładowuje się w kiblu marszcząc 8 cm freda do obrazków z neta :) A co do pytania - tak, może być niedobrze, kila dni i przejdzie :) doraźnie łykaj probiotyki a żeby nie muliło to Metakroplamid (na receptę) :D

Gość gość
Ty, obrońca k***w - nie wiesz nawet, czy jestem facetem, więc nie p*****l :D.

Gość gość
gość dziś - jeśli jesteś kobietą to strasznie sfrustrowaną :) masz gębę jak Pawłowicz? nikt cię nie chce wydymać a twój najlepszy przyjaciel ma 8 cm i jest z plastiku? :)

Gość gość
choroby , robactwo , zgnilizna i inne zapalenia oraz wycieki ropne .