Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 12345678

Nie wiem o co jej chodzi

Polecane posty

Gość Gość 12345678

Witam. Poznałem nie dawno pewna koleżankę której się spodalobałem i ona mi też. Po pewnym czasie znajomości powiedziałem jej ze mi się podoba a ona powiedziała ze nie szuka chłopaka i ze po studiach chce wyjechać za granicę noi od tego czasu unika mnie traktuje jak powietrze a miałem wrażenie ze ona by chciała coś więcej a teraz mnie unika nie odpisuje na wiadomości. Co mam teraz zrobić żebyśmy chociaż dalej byli znajomymi

Gość gość
wyjedz moze razem z nia? po prostu moze ona dba o finanse, wiec rozwaz wyjazd z nia. skoro jej sie spodobales to porozmawiaj z nia szczerze, ze chcesz miec ja obok, zanim ucieknie i nie wroci juz byc moze.

Gość gość
Jakaś idiotka, sama nie wie czego chce. Ablo kokietuje dla sportu. Olać ją.

Gość gość
Dla mnie to oczywiste, że jest jakas przeszkoda na drodze. Coś jest nie halo. Skoro podobasz jej sie to pewnie chce z Toba byc, ale coś przeszkadza no i ona ucieka...

Gość gość
Moim zdaniem - nie spodobałeś jej się, wydawało Ci się. Może po prostu była miła. Mężczyznom czasami się wydaje, że jak kobieta się dużo uśmiecha, to znaczy, że na nich leci... Powiedziała Ci już, że nie, a teraz nie odpisuje na wiadomości, bo dla niej to też niezręczna sytuacja (wcale nie przyjemne uczucie - kogoś odrzucić). Boi się, że gdyby odpisywała, to tym bardziej mieszałaby Ci w głowie.