Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaB

Problem z włosami

Polecane posty

Gość joannaB

Cześć wszystkim, Dostrzegłam ostatnio spory problem u siebie, mianowicie chodzi o to, że gdy czeszę włosy rano/ wieczorem zauważyłam, że na szczotce zostaj***ardzo ich dużo. Na początku myślałam: eee co tam, pewnie jakieś osłabienie, to przejściowe itp. Teraz, po kilku miesiącach, widzę, że włosów jest ewidentnie mniej, a najgorsze jest to, że ciągle wypadają. Stosuję różnej odmiany kosmetyki, ale nie widzę znaczącej różnicy... Miałyście taki problem? Jak sobie z nim poradziłyście, drogie Panie?

Gość gość
Biegnij do dermatologa

Gość gość
Teraz chyba jest sezon na wypadanie włosów, bo wszyscy bardzo narzekają

Dziewczyny jedyna skuteczna metoda walki z wypadaniem wlosow jest mezoterapia... Sama mialam taki problem .... wlosy wypadaly mi garsciami robilam badania krwi wszytko OK... dostalam kontakt do Pani Izy (trycholog)... dziewczyna uratowala mi wlosy... robilam u niej systematycznie mezoterapie koktejlem witamin, aminokwasow i czynnikow wzrostu co 2-3 tygodnie... juz po 2 zabiegach 70% mniej wypadalo mi wlosow... naprawde Polecam !!! PS. w razie potrzeby moge podac kontakt

Gość kornelia87
Ja używam kosmetyków do włosów z serii arkana. Bardzo polecam. Używałam wcześniej jakiś tam kupionych w drogerii i coś nie chciały pomagać.. :) Ale na szczęście jest lepiej

Gość gość
Także polecam kosmetyki z Arkany. Nie pamiętam już kto, ale ktoś mi polecił i jestem bardzo zadowolona z efektów które przynosi mi ich stosowanie

Gość gość
Pij drożdże, skrzyp, pokrzywę, łykaj witaminę B5 i wszystkie kosmetyki Arkany możesz sobie w tyłek wsadzić

Gość gość
dlaczego tak brzydko mówisz? A co jeśli komuś to pomaga... nie używam kosmetyków zbytnio, ale z tego co widzę po opiniach w internecie jest to renomowana marka. Oczywiście nie ujmując medycynie naturalnej

Gość weronka123
Właśnie, ja swego czasu używałam kosmetyków z serii arkana były bardzo dobre. Później zaniechałam używania na dłuższy czas na poczet czegoś tańszego ale chyba jednak powrócę gdyż są- w mojej opinii- bezkonkurencyjne

Gość pokuska
Nawet nie słyszałam o tej serii, ale jak szukacie czegoś mocno regenerującego co najprawi wam wlosy to poleciłabym Biokap. Jest szampon i maska, ktore działają właśnie regenerująco naprawczo. Ale mają też inne kosmetyki do pielęgnacji wlosów radzące sobie z niemalże każdym probleme http://www.biokap.pl/katalog-produktow.

Gość klaudyna902
Wydaje mi się, że z wypadaniem włosów dobrze jest udać się na konsultację do trychologa. Możesz zacząć od delikatnych produktów wzmacniających skórę głowy- np. wcierka Jantar. Chociaż mi trochę przetłuszczają się włosy po jej regularnym stosowaniu. Szampon 'Doctor' z Inoar dobrze sobie z tym radzi i włosy wyglądają świeżo.

Gość Marinta
Używaj dobrych kosmetyków i odżywek, znajdziesz takie na https://hairlook.pl/ . Możesz również skonsultować się z swoim fryzjerem, myślę, że powinien ci doradzić co do wyboru odpowiednich kosmetyków.

Gość gość
Sprzedam tanio Alpicort E. NOWY, nieotwierany. Zużyłam jedno opakowanie, kuracja wcześniej dobiegła końca, a byłam zaopatrzona w dwa opakowania. Jedno całe zostało. Zapłaciłam za niego w aptece 70zł, sprzedam za 40zł. Proszę pisać pod adres Lotos-79@wp.pl