Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zrobil mi dziecko i wyrzekl sie nas obojga

Polecane posty

Gość gość
a zebyscie mogly juz zupelnie mnie sponiewierac to wam powiem ze to Hindus. Zadowolone??? PAdlam ofiara swojej glupoty i oszusta hindusa. Teraz lepiej?

Gość gość
Obecnie 99% facetów po zrobieniu dziecka, zrywa kontakt. To zupełnie normalne i naturalne. Dlatego należy uważać, i za wszelką cenę unikać ciąży.

Gość gość
Autorko, z tego co wczesniej napisało wynikało ze zrobil dziecko tylko po to zeby je zostawić (taki sadyzm + glupota), to, ze chcial papiery wyjaśnia sytuacje.

Gość gość
tak zrobil to wszystko po to zeby dostac europejskie papiery. Nie usprawiedliwia go to jednak. Zerwal ze mna kontakty 3 dni po tym jak te papiery dostal (z innego zrodla). Zaplanowal to wszystko z pelna premedytacja. Tak po prostu.

Gość gość
Bezwzglednie podać o alimenty, koniec i kropka.

Gość gość
Ale teraz rozumiecie moje obawy? On jest Hindusem, bezwzglednym smierdzacym hindusem ktory jak mu udowodnie ojcostwo moze zechce widywac moje dziecko albo je zabrac do Indii. Tego sie boje. Skoro nie mrugnelo mu oko zeby przez 2 lata mnie oszukiwac (no i swoja obecna zone, paskude z indii) to i nie mrugnie mu oko zeby mi potem robic problemy z synkiem. Ech sama nie wiem. Chcialabym zeby poniosl kare za to co zrobil. Ale jestem totalnie bezradna. Licze na to ze los go ukarze za to co zrobil.

Gość gość
wlasnie sie umowilam do prawnika na przyszly tydzien. Tak tylko po porade. Zobaczymy co powie.