Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarnow Kielce wyprawka

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras kolezanka rodzila niedawno w Kielcach na Czarnowie i podzieli sie informacja na temat wyprawki do szpitala dla mamy i maluszka?

Gość gość
Mój pierwszy poród właśnie na Czarnowie, wspominam to jako 1 z największych koszmarów. Drugi poród na Prostej przeciwnie - mam same cudiwne wspomnienia.

Gość gość
Nie wiem jak z wyprawka na Czarnowie ale Prostej nie polecam rodzilam miesiac temu. Corka w inkubatorze ja na korytarzu bo miejsc w salach juz nie bylo. Koszmar. Polozne z czarnowa przyjezdzaly na cesarki bo brakowalo personelu. Talerze, sztucce papierowe bo tez brakowalo. Dziewczyny po cesarkach we trzy w dwuosobowych pokojach. Do lazenki sie dostac graniczylo z cudem. Polozne niemile czepialy sie o p*****ly np ze dziewczyny smoczka dzieciom dawaly. W przyszlosci napewno nie wybiore juz Prostej.

Gość gość
Jak ktos chce pogadac na temat wyboru szpitala prosze zalozyc osobny temat. Tutaj odpowiada sie tylko na temat wyprawki do konkretnego szpitala. Kto nie wie niech nic nie odpisuje. Chyba ze to tak trudno zrozumiec.