Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żeby być w związku trzeba być bardzo przystojny

Polecane posty

Gość gość
To zacznij chodzić na siłownię (norma w dzisiejszym świecie), do kosmetyczki, fryzjera, dentysty, stylisty, to będziesz 10/10 i będziesz mógł przebierać, a i do psychologa, bo masz straszne problemy emocjonalne : frustracja, nienawiść do kobiet, może skrywany homoseksualizm, brak szacunku do drugiego człowieka. I nie potrafisz prowadzić ciekawej dyskusji.

Gość gość
Nie pisz głupot autorze! Dobrze wiem że zarywałeś tylko do ładnych kobiet. Zwyczajne kobiety cie nie interesują, bo masz w d***e ich intelekt, tylko ci cyce w głowie. Jesteś takim samym tępakiem jak inni puści faceci! Zamiast mózgu macie c***a w głowie!

Gość gość
gość dziś od lat? chyba ci się coś zupełnie pomyliło! jak wy zakładacie co drugi temat, że każdy faceta to d**ek,******cz to co? co chwile obrażacie mężczyzn bierzecie jakich idiotów a potem płaczecie na kafe.

Gość gość
To może zacznij słuchać kobiet. Nie jest istotne to aby mężczyzna był przystojny z natury, ale właśnie zadbany na każdym kroku.. i mowa tu też o diecie, co się wiąże np. z zapachem ciała.

Gość gość
Ja i tak za kilka dni przechodzę na swojego bloga i napiszę całą prawdę. O kobietach, że w dzisiejszych czasach nie wystarczy zadbany wygląd tylko musi wyglądać jak model i zarabiać grube miliony.

Gość gość
gość dziś Nie, nie jeszcze raz nie! jakbyś poczytała to kilka lat temu odrzuciłem ładną dziewczynę która jako jedyna w moim życiu była mną zainteresowana. Szukam takiej która jest przeciętna może być troszkę mniej atrakcyjna, musi mieć w miarę uroczy uśmiech, inteligetna musi mieć świetny charakter :) Podobno nie mam wysokich wymaganiach bo nie patrzę na biust, sylwetkę, tyłek pozdrawiam

Gość gość
Do gość 17:01----- jesteś hipokrytą. A ten wątek zostanie zgłoszony adminowi. Nie myśl sobie że jesteś bezkarny w sieci. Nie będziesz ubliżał ludziom i zaśmiecał forum swoimi idiotyzmami.

Gość gość
gość dziś To nie pomoże! W szczególności najważniejsza jest ładna twarz nie ciało musi być typowym przystojniakiem żeby mieć szanse na związek. I tak zaraz zaprzestanę zakładać tematy o modelach bo będę prowadził bloga.

Gość gość
gość dziś Powtórzę to nie pomoże bo już tak robię :)

Gość gość
Tak od lat. Sama Ci odpisywałam prawie rok temu i próbowałam być był miła i tłumaczyć, ze realny świat jest zupełnie inny. Podawałam Ci mnóstwo przykładów wziętych z życia swojego i swoich koleżanek. A następnego dnia założyłeś kolejne 20 takich samych tematów. I zakładasz je do dzisiaj. CHCESZ być nieszczęśliwy :)

Gość gość
gość dziś Nie rozśmieszaj mnie piszę o tym że każda kobieta wymaga modela z wyglądu.

Gość gość
Tak. Właśnie o to chodzi. Że zaśmiecasz to forum.

Gość gość
gość dziś To nie ma odzwierciedlenia z rzeczywistością tylko na wygląd patrzycie. Przeczytaj? "Niestety od dziecka człowiek jest zmuszony oglądać te wyimaginowane ideały i później żaden facet takiej kobiecie nie pasuje. Ideał większości kobiet jest praktycznie taki sam i bardzo przypomina facetów z czasopism, a jest to dobrze zbudowany ale szczupły, wysportowany, opalony brunet z 3 dniowym zarostem, takich facetów właśnie najczęściej można spotkać na bilbordach czy w reklamach i ten wizerunek podświadomie się utrwala. Podobnie jest zresztą z męskimi ideałami kobiecości i normalna kobieta ze świata realnego nie jest w stanie spełnić tych z góry założonych warunków."

Gość gość
gość dziś To wy zaśmiecacie forum typu "Czy jestem w ciąży bo się kochałam wczoraj z partnerem" "Faceci to dupki" "Faceci to ....." "Prawiczki to ....." I tak można wymieniać w nieskończoność przypomnę wy takie tematy zakładacie od 2004 roku pozdrawiam.

Gość gość
No cóż, mój ideał jest inny. Na randkę raczej Nick Cave niż Brad Pitt. Chcesz myśleć w określony sposób i nikt oprócz Ciebie Twojego myślenia nie zmieni, żaden argument Cię nie przekona, bo jesteś fanatykiem. Mimo wszystko życzę Ci, żeby Twoje życie kiedyś się ułożyło i żebyś był szczęśliwy, kiedy odkryjesz błąd w swoim myśleniu.

Gość gość
Nie wiem jak jest ze starszymi kobietami może one nie wymagają przystojniaków. Pisałem z jedną i powiedziała, że sporo kobiet patrzy na wygląd i nie potrafią zwrócić uwagę na przeciętnego faceta! tak z siebie napisała nic nie pisałem, że każda wymaga modela :) Była starsza ode mnie o jakieś 3 lata :)

Gość gość
To forum jest po to, żeby założyć temat i porozmawiać o problemie, który nas nurtuje i znaleźć jego rozwiązanie, zmienić coś. Ty NIE CHCESZ rozmawiać ani niczego zmieniać. Dostałeś już pewnie setki albo tysiące przykładów na to, że życie nie jest czarno-białe. Uparłeś się, znalazłeś sobie taki sposób na życie. Narzekanie i fanatyzm. Z takim podejściem nigdy nikogo nie znajdziesz, niestety.

Gość gość
Jestem szczerze załamany i bezradny :( nie mam już siły mimo, że chciałem się zakochać :(

Gość gość
gość dziś Ale wy dajecie jakieś bezsensowne porady które już sprawdziłem na sobie? mówicie nie wymagamy a jakimś cudem kleicie się do najprzystojniejszych mężczyzn? "Już na studiach dało się to wyraźnie odczuć. Co innego mówią co innego robią. Mówią że nie wymagają a co do czego przychodzi to dziwnym trafem kleją się zawsze do tych NAJatrakcyjniejszych kolesi w danym gronie. I te ładne i te brzydkie. Obłuda" Nie zakładałem tematów działałem tyle lat? i co? dalej jestem sam bo wolała przystojniaka prosze wytłumacz mi?

Gość gość
Zauważyłem, że kilka osób się pode mnie podszywa i piszę zupełnie inaczej albo używa zbyt ostrych słów.

Gość gość
żeby być w związku trzeba mieć mózg i tego ci autorze życzę:-)

Gość gość
Przykład tematu Czemu podrywają mnie tylko pasztety? mało atrakcyjne kobiety kleją się do przystojnego faceta? widzicie? czy ja piszę bzdury?

Gość gość
Właśnie chce się zmienić!

Gość gość
To się zmień w transwormersa albo power rangers! :-D

Gość gość
Niestety, nie rozumiem Twojego problemu. Wszystkie moje koleżanki mają zwyczajnych facetów. Ani bogatych, ani wysportowanych.

Gość gość
gość dziś Moje koleżanki właśnie takich mają :/

Gość gość
To poszukaj wolnych koleżanek :)

Gość gość
Takie się zapierały nie wymagam modela a potem na drugi dzień co widzę? faceta bruneta z ciemną karnacją z zarostem, wyrzeźbionego! po co tak kłamać, że nie wymagam? wolne tez wymagają :/ na początku mnie chciała jedna mało atrakcyjna kobieta ruda, inteligetna ale potem jej się coś odwidziało bo twierdzi, że jest za duża różnica wieku między nami.

Gość gość
"faceta bruneta z ciemną karnacją z zarostem, wyrzeźbionego" a skąd ich biorą, jest jakaś fabryka? ja takich nie spotykam. Może dla Ciebie każdy zadbany albo przeciętny brunet to już młody bóg z okładki?