Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe zebym byla brzydka jesli na ulicy slysze ze jestem ladna?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie nie slysze tego codziennie, ale zdarza sie od czasu do czasu, ze jak przechodzę to czasem grupka facetów ( nie koniecznie robotnikow czy zuli, ale takich normalnych) skomentuje, ze ładna, albo sie tez nieraz patrza czy ogladaja? nie umiem sama siebie ocenic,wiec pytam z ciekawosci czy to mozliwe zeby mowii to ot tak sobie?

Gość gość
to nie jest obiektywna opinia zazwyczaj mężczyźni mówią komplementy, że jest ładna tylko dlatego żebyś się z nim umówiła na randkę a potem taki facet chce przelecieć. Ładna = musisz zachwycać od dziecka każdą osobę.

Gość gość
Od dziecka to róznie bywało, tzn jako mała dziewczynka byłam bardzo ładnym, uroczym dzieckiem, nawet na zdj to widze ;) Ale to tak do 10 roku zycia bo potem stałam się taka nieopierzona nastolatką i nikt mi specjalnych komplementow nie prawił. A potem znowu wyladniałam gdzies od 15 lat kiedy nabralam troche kobiecosci

Gość gość
To zalezy ale zazwyczaj nie powinno sobie wmawiać, że jest się ładną tylko dlatego że ktoś powiedział na ulicy? faceci prawią komplementy zazwyczaj dlatego żebyś się ugięła i dała się zaprosić na randkę albo zaliczyć ciebie.

Gość gość
23:33 No tak kazdy facet z ulicy chce ja przeleciec :D Wszystkie dzieci sa brzydkie , male brudne wirusy :D

Gość gość
23:16 Slyszalas o typach urody i podobaniu sie sexualnym?