Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2233ona

Gdy on już się nie stara...

Polecane posty

Gość 2233ona

Czy właśnie takim jest facet, któremu już nie zależy - bez entuzjazmu, pomysłu i fantazji? Zastanawiam się, czy mój partner ma taki typ charakteru, że trzeba go wszędzie zaprosić na wyjście z domu, z dokładnym ustaleniem godziny, miejsca, dnia...Ech, nie zaprasza mnie totalnie nigdzie, jeśli nie jest to związane z zaproszeniem osób 3, jak jego rodzina czy znajomy. Znów przy moich zaproszeniach uciecha jest bliska zeru, jakby szedł bo musiał. Może przesadzam, może to świadczy o wypaleniu. Walczę, by było ciekawie, byśmy odwiedzali różne miejsca a nie siedzieli cały czas na kanapie...Jednocześnie jego gra wstępna nie istnieje, prezenty bez okazji i szczere komplementy również...Nie mówi, czy kocha. Może lubi. Już chyba mam dość, chociaż będzie bolało.

Gość gość
To i tak jestes grzeczna. Ja bym mu wsxystko wyrzygala i zobaczyla co on na to. Jak mu zalezy to bedzie chcial rozmawiac a jak nie to Cie oleje. Bedziesz wiedziala przynajmniej jakie bedzie dalsze zycie.

Gość gość
i scierką go pacnij jak ja swojego zdzielę ścierką to od razu wie że sprawa jest powazna