Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Wlasnie czytalem o simonie mollu, i jego zarazonych puszczalskich qrwach.

Polecane posty

Gość quagmire
Taa wole siedziec na dvpie niz stac w robocie 8 godzin dzienne za drobne, przynajmniej nie mam szefa i moge sie nabijac z pajacow twojego pokroju hahah.

Gość gość
Pracować nie trzeba wyłącznie fizycznie pustaku. Jakbyś sie uczył to byś wiedział, że można pracować lekko i przyjemnie i za duże pieniądze. A Tobie praca sie kojarzy tylko z łopatą albo taśmą produkcyjną. Wyniosłeś taką opinię z rodzinnego domu?

Gość gość
09,12 WOW bezrobocie jest super , haaaa aaaa dno jestes

Widzisz, ja pracuje... dla siebie 24/7 a nie 8 godzin dziennie i weekendy wolne jak ty kretynie, mnie nikt nigdy znikad nie wyrzuci a ty musisz codziennie nadstawiac srake szefowi zeby cie nie wywalil, a jak cie wywali to inaczej bedziesz spiewal karakanie, mnie nie ma skad ktokolwiek wywalic i widzisz nie martwie sie o jutro :)

Gość gość
Ty pracujesz dla siebie bo jebne hahahahaha

Owszem robie tak by spelnic swoje marzenia a przed 40 mieszkac w wielkiej chacie 5 metrow od morza, i oswiece cie pracujac tak jak ty nigdy nawet by mnie nie bylo stac na mojego wymarzonego mercedesa sls chyba ze po 50, wiec wiesz milej pracy :)

Gość gość
Mercedesa to masz jak se w kiosku kupisz. Mitomanie obsrany :D gdyby nie matka to bys e rynsztoku lezal cieciu

Taa, gdyby nie matka to bym w rynsztoku lezal, wiesz ja sie samemu nauczylem grac na perkusji 12 lat minelo a ja dzisiaj grywam koncerty w wielkiej brytanii z anglikami i oswiece cie, nie nam zadnej konkurencji :). A ty jestes debilem ktoremu jak sie nie pokaze co ma robic to zdycha, tzw slejw na utrzymaniu szefa, zacznij sie sam utrzymywac, bo ciebie szef utrzymuje cieciu a mnie zycie :)

Gość gość
Pragnę tylko sprostować - na HIV-a się nie umiera i zarażonych w tym kraju jest stosunkowo niewielu jak na ponad 30 milionów mieszkańców. Umrzeć można na zwykłe przeziębienie, gdy rozwinie się AIDS i braknie limfocytów w organizmie, by zwalczać choroby. I nie piszę tego dlatego, jak Michałek mógłby zasugerować, że jestem nosicielką wirusa (na szczęście nie jestem), tylko dlatego, żeby uświadomić autorzynę tego tematu o braku jakiejkolwiek wiedzy na ten temat.

Gość gość
Jakbym szefa dalnie to bym tu nie siedzial. Szefem to jestem ja. A ty jedynych ludzi jakich pod soba bedziesz mial, to gumowa lala do j****ia.

Szefem jestem ja, taa a we lbie dno umyslowevwiesz ilu jest takich szefow jak ty? Popatrz na zula pod sklepem, on tez jest szefem XD

Gość gość
09,29 no fakt mamusia nie wywali z domu uposledzonego umyslowo syna

Gość gość
A jakie mają znaczenie wasze kwalifikacje zawodowe tutaj? :) Jesteście tylko nitkami liter w wirtualnej przestrzeni. Możecie sobie wymyślić co tam chcecie, a i tak to tylko słowa, słowa, słowa...

Oczywiscie, ale ja na perkusji gram naprawde, i wiem ze czego bym tutaj nie pisal, koncerty na mnie czekaja :).

Gość gość
Graj do upojenia. Szkoda jedynie, że tak jak ukochany nasz autor uznajesz tutaj na forum, że każdy człowiek z jakąś przeszłością seksualną to potwór, morderca, prostytutka i tak dalej.

Gość gość
No tak, miłość nie wybiera.

Gość gość
Zatem zakochany nie jesteś.

Gość gość
Penisem się nie zakochujesz. A zakochanie to myśl o tym, jak tej osobie nieba przychylić na każdym kroku.

ehh, to dziwna ta twoja definicja zakochania, bo to o czym piszesz to jak strzelac se samemu w stope.

Gość gość
Quacmire a z ciebie taki perkusista jak z koziej d**y trabka. Moj 2 letni syn lepiej gra niz ty. :D

Gość gość
Zalosny pedzio z ciebie :D wspolczuje twojej matce ze wysrala takie ludzkie gowno nikomu nie potrzebne jak ty..

Jak to nikomu niepotrzebne, jestem samemu sobie potrzebny, a ty tylko i wylacznie swojemu szefowi do pomnazania swojego majatku na takich debilach jak ty :).