Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Tu macie prawde o dziewictwie.

Polecane posty

A co ty chcesz od mojej matki? Zazdroscisz jej ze zrobila takie madre dziecko z tatusiem? Coz, jakby twoj mezus se nie trzepal a w ostatniej sekundzie w tobie sie nie spuscil, to tez moze bys urodzila madre dziecko, a tak to przykro mi tepy smiec niewolnik jak i twoj maz, ty tepa szmato, kvrwo z****** :). Nie porownuj siebie do mojej matki, kimkolwiek by nie byla, bo ty jestes zwyklym zerem i smieciem.

Gość gość
11:35 A W TEJ BAJCE BYŁY SMOKI? i masz takie z******te życie ,że aż musisz chwalić się tym na kafeterii,forum dla KOBIET? ;-D

Moja ambicja jest taka by miec godne i bezproblemowe zycie, a coz moja wizja jest taka idac do pracy jestem w niej do usranej smierci, a gdzie czas na marzenia? Gdzie czas na podroze i odkrywanie swojej planety? Coz ty jedynie poza fiutem swojego mezusia i 4 scian w pomieszczeniu w pracy i wakacjach w grecji 2 razy w roku za duzo w tym zyciu sie nie naogladasz pieknych widokow, jak ci wspolczuje :)... Tepoty umyslowej szmato

Powiem ci cos, zycie mnie dosyc juz pokaralo zycie jest kvrwa nie mam zamiaru martwic sie zyciem, bo za oknem mam anglie i piekny swiat moich marzen, a nie p********y system i alkoholicy i praca codziennie ty tepa szloro.

Gość gość
" jezdzi codziennie mercedesami i ferrari, autami do ktorego wy nawet nigdy nie wsiadziecie" a co widziałeś czy tak ci napisał? Nie wierz we wszystko co piszą w internecie. Ferrari...bo uwierze...chyba resoraka. Z jego poziomem to tylko zabawki mu zostają. "akie auto? Mazda audi? BUAHAHAHAHAH" BMW e90 z 2006 r. Nie jest to nie wiadomo co, ale ja ten samochód chociaż mam, a nie jak ten mitoman:)

Gość gość
11:37 nno wlasnie widze jakie madre ;-D Nie zmoczyłeś się jeszcze w majtusi z tej podniety ? Naprawde nie rozumiesz,ze ludzie maja z takich jak ty polewke?

Gość gość
;-) ;-) ;-) JEBŁAM ;-) wiedziałam ,że pełno tu poyebów ale poyeb QUAGMIRE przebija nawet baronka ;-)

a co mnie ludzie obchodza, ktorych bym najchetniej wrzucal do gazu? Kto by wtedy mial polewke? :) gość dziś " jezdzi codziennie mercedesami i ferrari, autami do ktorego wy nawet nigdy nie wsiadziecie" a co widziałeś czy tak ci napisał? Nie wierz we wszystko co piszą w internecie. Ferrari...bo uwierze...chyba resoraka. Z jego poziomem to tylko zabawki mu zostają. "akie auto? Mazda audi? BUAHAHAHAHAH" BMW e90 z 2006 r. Nie jest to nie wiadomo co, ale ja ten samochód chociaż mam, a nie jak ten mitomanusmiech.gif x Nie mierz innych swoja miara, wiesz ja mam w polsce znajomych bliskich mojej rodziny, i wujka w rodzinie, ktory ma mercedesa za milion dwiescie zlotych synowie porsche i audi, a z kolei bliscy znajomi mojej rodziny sa bogatymi biznesmenami i wlascicielami firm budowlanych, do tego mam ciocie ktora jezdzi porsche 911 z 2014 roku i bmw nowym z salonu x7 gdzie jak stoisz w korku to ci samemu jezdzi i mozesz sobie ksiazke czytac, a wujek ma bmw i8. I komu ty chcesz zaimponowac biedaku? :)

Do tego bmw i8 ktore samo z garazu wyjezdza hahah. A ja jestem perkusista, i albo gram albo nie ma mnie. Nara przegrywy 🖐️

Gość gość
ja tam się cieszę, że miałam kilku facetów, przynajmniej sprawdziłam co to seks, z każdym było inaczej i niczego nie żałuję :classic_cool:

Gość gość
Kobiety chca miec ciasto i zjesc ciastko czyli puszczac sie i byc traktowane jak te porzadne; chca roochaczy, mtorzy beda porzadni itp. Na mezczyzn narzekaja te co leca na dupkow a na kobiety narzekaja ci co interesuja sie porzadnymi kobietami. Taki paradoks.