Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Tu macie prawde o dziewictwie.

Polecane posty

Jak to nie. A jak nazwiesz taka 14 latke, co sie interesuje nagoscia w internecie i mysli o tym jak najszybciej znalezc faceta, by ten ja rozdziewiczyl, a potem kolejna 3 partnerow ja rznie i zalewa :).

Gość gość
brak seksu powoduje uszczerbek na zdrowiu psychicznym co widac na waszych wypocinach ;-)

No to to tak, ale to jest lewacka dziewica, ktora wstydzi sie tego, ze jestes dziewica. Ale sa tez i takie (szkoda tylko, ze wmniejszosci), ktore chca trzymac wianek dla meza.

ja mysle ze wiekszosc po prostu chce sie rvchac bo nie maja niczego ciekawszego do roboty, to luzuja szpary a potem wrzucaja nagie foty na reddit i pisza ze sa napalone w robocie kto je zerznie :O

Gość gość
fajny tekst,szkoda tylko,że dosyć płaski i ogólnikowy...i oczywiście pomijający kwestie zachowania cnoty przez faceta ;-) Najbardziej podoba mi się komentarz jednej osoby ,pozwolę sobie zacytować: '' Jeśli dziewczyna jest 20-parolatką to jej dziewictwo jest naturalne, ale trudno, żeby czekała z dziewictwem po 30-stce na wymarzonego faceta. Rozpoczęcie życia seksualnego to prywatna sprawa każdej kobiety i każdego mężczyzny. Nie należy przesadzać z przywiązywaniem zbyt dużej wagi do dziewictwa i uzależniać wartości kobiety jako człowieka od posiadania kawałka błony.'' aż żałuję,że to nie moje słowa bo dokładnie tak myślę.

Gość gość
ojej,zaraz się rozpłaczę,tak mi pocisnęliście ;-) Gdyby nie to ,że mnie bawicie byłoby mi was naprawdę szkoda. ;-)

Gość gość
11:03 smieszny jesteś...ty móiwsz innym jacy mają być a złościsz się gdy ktoś robi to samo? hipokryzja to twoje drugie imię.

gosc 11:02 probujesz wzbudzic we mnie zal, ale niestety ci sie nie uda, bo takie szmaty jak ty to bym do gazu wrzucal a potem spalal w krematorium p********e tr***lo jeszcze z dzieckiem w brzuchu.

Gość gość
żal;-) tak,jest mi was bardzo żal ;-)

Gość gość
11:07 smrodkiem tego portalu to jesteś ty;-) taki nadworny klown,który bardzo chce aby wszyscy brali go serio ale niestety wszyscy mają tylko bekę ;-) Miłego dnia na kafe,frustraci ;-)

a mi jest ciebie zal, ze twoja egzystencja nie ma zadnego wyszzego polotu, bo zaden normalny, przystojny, wartosciowy inteligentny i bogaty mezczyzna nie wezmie takiej szmaty jak ty, co luzuje komu popadnie na zone, i jeszcze sie chwali tym w internecie :)

Gość gość
muszę cię zmartwić bo już jestem żoną ;-) w dodatku cholernie szczęśliwą ;-) a tobie został tylko ten portal i wylewanie swoich frustracji na babskim forum ;-) jakie to męskie ;-) taak,taak,idziesz do kumpla ;-) reni raczkowskiej? ;-)

taa zona jestes cholernie szczesliwa, wlasnie widze jaka jestes szczesliwa po jakosci twoich postow, watpie zeby ludzie z syndromem downem jak ty byli szczesliwi :>. Ale coz, ja sie nigdy nie przekonam jak to jest byc takim tepakiem z c1pskiem jak po wybuchu nazistowskiej bomby ty szmato.

Gość gość
Jakość moich postów jest dostosowana do twojego ''poziomu'', abyś dobrze zrozumiał...ale jesteś tak głupi,że nie rozumiesz. Cóż,można się było spodziewać ;-)to tylko kafeteria,pełna sfrustrowanych prawiczków,mizoginów na utrzymaniu rodziców. Bez odbioru ;-) pozdrów koleżankę renatkę ;-)

ta, ta, do jakosci moich postow, lepiej wypi3rdalaj swojemu mezowi gale z polykiem zrobic, bo inaczej cie z domu wywali, na pewno mezus dumny ze swojej zony, ze ludzie pojezdzaja jego zone od szmat w internecie. Respekt do ciala masz godny pozazdroszczenia buahahah, szmata.

Gość gość
Michałek to prawik który swoje nieudacnictwo próbuje przekształcić w coś pozytywnego. Prawda jest taka, że jak wszyscy chciałby mieć życie seksualne, ale że jest dupa wołowa, to nie ma szans i dorabia sobie filozofie o dziewicach. Frustrat, któremu rzuciło się na łeb i imitacja faceta, bo zamiast działać by to zmienić to p******i bzdury na forum.

Gość gość
gimbaza ma wolne od szkoły ;-)

Cos ci powiem, ja mam cale zycie wolne :). Robie co chce, nie chodze do zadnej szkoly ani nie pracuje :). Wiec ja bede tutaj sobie siedzial ile chce i kiedy chce, moze nawet do starosci czyli 60 lat, a ty w tym czasie bedziesz zapi3rdalal w robocie tracac z dnia na dzien zdrowie i jedzac swoje schabowe, gdy rak rosnie :). Bo w koncu jak sie o niczym innym nie mysli jak o pracy i pieniadzach jak ty, to sie jest p********ym tepakiem.

Gość gość
11:30 a nie wpadłeś na to,że zniewagi takiego śmiecia jak ty najzwyczajniej w świecie nikogo nie ruszają? kim ty jesteś aby inne kobiety nazywać szmatami,wszystkie jak leci? swoją matkę najpierw nazwij szmatą,gratulację,że tak cię wychowała.

taa frustrat, tylko ten frustrat sobie jezdzi codziennie mercedesami i ferrari, autami do ktorego wy nawet nigdy nie wsiadziecie, bo jestescie za tepe umyslowo, a przez wasze luzowanie szpary stac was jedynie na mezczyzne pracujacego w korpo za 5000zl miesiecznie hahah. Jakie auto? Mazda audi? BUAHAHAHAHAH

Gość gość
Ja bylam dziewica w dniu slubu, majac 24 lata. Moj maz tez twierdzil, ze jest prawiczkiem, a jaka byla prawda ? Nie wiem. Ale zostawil mnie potem sama z dwojka dzieci. I zniszczyl mi zycie.

Gość gość
11:34 No to jest się czym chwalić,cieciu bez ambicji.