Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet gra na 2 fronty

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny mam pytanie od 5 msc spotykam się z facetem, niby wszytko jest ok codziennie do siebie piszemy czasami dzwonię, tylko jest jeden problem on ma czas tylko w weekandy co prawda pracuje jako strażak rzadko widujemy się w tygodniu a mieszkamy około 20 km od siebie. Tak czasami myśle czy nie gra on na 2 fronty.Co pradwa znam jego rodziców byłam u niego mieszka z nimi tak samo jak ja, parę razem z jego rodzicami na festynie itp co o tym myślicie. Dodam że oboje jesteśmy już po 30

Gość gośćAlicja
Hej, moje zdanie jest następujące: jeżeli nie masz żadnych racjonalnych podstaw, aby podejrzewać go o nieuczciwość, ani nie masz dowodów, nie snuj domysłów. Zaufanie to podstawa w związku i jeżeli Twój chłopak tego zaufania do tej pory nie nadużył, nie masz podstaw żeby go podejrzewać. Lekarstwem na tę sytuację może też być przejęcie przez Ciebie odrobiny inicjatywy jeśli chodzi o terminy spotkań. Zaproponuj spotkanie w terminie innym niż zwykle i obserwuj, jak rozwinie się sytuacja.

Gość gość
Strażacy czekając na akcję siedzą i się nudzą możesz do niego zadzwonić i sprawdzić najlepiej na skype

Gość gość
właśnie proponowałam w tygodniu to czasu nie bo wiem że się buduję sama widziałam ten dom ogólnie wiem że zony dzieci nie ma jak nalegam w tygodniu to czasu nie ma ale jak dzwonie wieczorem czy piszemy sms to zawsze odpisuje itp

Gość gość
podpal śmietnik jak on przyjedzie to znaczy ze jest w pracy

Gość gość
jeszcze sie buduje? to dziwne że w ogóle ma czas i pieniadze żeby odpisywać

Gość gość
przecież rano jak wyśle i wieczorem to bez przesady sms nie kosztują nie wysyłam mu 30 dziennie ja też pracuję

Gość gość
Typowa baba. Facet charuje, praca, budowa doma, a lala zła, że jej nie nadskakuje.