Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu jeszcze kobiety które jak jakaś patologia mają cerate w kuchni

Polecane posty

Gość gość

To jest niesłychane że w Polsce sa jeszcze takie patologiczne mieszkania w których jest cerata na stole.

Gość gość
a co mam położyć na stół?obrus żeby prać co dwa dni?cerata jest praktyczna a to mój dom i nikomu nic do tego co mam na stole.ps.znam dużo "patologii"która ma ceratę na stołach.właściwie to wszyscy mają ceratą na stole w kuchni.

Gość gość
Ja też mam ceratę i jakoś mi to nie przeszkadza, mój dom, moja kuchnia.

Gość gość
TAK JA MAM i co z tego co moze jestes lepsza czy jak ,zobaczymy co bys gadala na garazach damulko pretensjonalna zAkichana

Gość gość
U mnie sa kamienne blaty i jedwabne obrusy a u was bidoki ceratka jak u babuni w prl-u

Gość gość
i jeszcze pewnie masz panią do sprzątania która ci te jedwabne obrusy codziennie zmienia,pierze i prasuje.

Gość gość
ja mam ceratkę :classic_cool: taką z ikei, wygląda jak materiał, w krateczkę. polecam!

Gość gość
ja mam dużą nowoczesną kuchnię z małą wyspą w kuchni jest stół na 4 osoby -w salonie na 12, i tak w tej pieknej kuchni mam cerate w maki i jak sie jedna niszczy to kupuję 2 , - stół jest ciemny i to mnie wkurza cerata rozjasnia i dodaje charekteru,przedtem miałam obrusy-śledzie ale codziennie musiałam zmieniac i prac,ceratkę szybko zetrzesz -szkoda mi blatu stołu bo stół porządny z szybkami , niby gorące mozesz kłaśc ale znajomi też maja ceraty, czasami na niedzielę na duzych gosci to ceratke sciągam - stół i stołki piekne ale załuję że wziełam z tymi szybkami, ale to juz 4 lata , właśnie by było czysto te szybki trzeba myć płynem do szyb a ceratkę to szybko wytrzesz i po kłopocie

Gość gość
Patole to maja raczej na stole wlasnie obrus brudny jak szmacisko , przewrocony na lewa strone zeby sie "dobrudzil"

Gość gość
ja mam cerate w mikolaje, pingwiny i renifery

Gość gość
Patole mają gazetę na stole 500 plus dostają i robotę w doopie mają.

Gość gość
Cerata ceracie nierówna :) Nieraz widziałam ładniejszą ceratę, niż obrus..niektórzy to naprawdę powinni pracować, żeby nie mieć czasu na pisanie takich głupot.

Gość gość ofiara edukacji
patologia to te durne babony, które zakładają takie głupie tematy. Wadzi pralka w kuchni, muszla klozetowa w łazience, a teraz jakaś cerata. Łazicie i zwiedzacie te cudze mieszkania? Skąd ta wiedza i takie problemy ?Ksiądz po kolędzie widzi jak kto mieszka, albo pracownik MOPS-u na przykład, ale jakaś prosta baba z kafeterii? Dziwne jakieś ☺

Gość gość
Te kamienne blaty i jedwabne obrusy, to jaki kredycik w banku, pseudobogaczu?

Gość gość
Kamienne, jak na cmentarzu, ale beka

Gość gość
Nowoczesna kuchnia to stół bez obrusów cerat itp. Ale fakt cerata to żenada

Gość gość
Zaden kredycik jak sie w internecie 3 firmy założyło to sie ma kamienne blaty jedwabne obrusy i firanki a wy to dopiero na kredytach siedzicie frankowicze w d**e j****e

Gość gość
A w salonie pewnie obrusy i serweteczki hahaha

Gość gość
Kamienne blaty??ble..kuchnia ma być przytulna a nie jak jakiś kamieniołom czy cmentarz.Jedwabne obrusy do jadalni a nie do kuchni tylko najpierw tę jadanie trzeba mieć a ty jak widać nie masz więc tylko z siebie głupka robisz.s

Gość gość
Ja też mam ceratę białą bo to wygodnie i stół się nie niszczy :D patologią nie jestem, a ludzie wchodząc do mojego mieszkania są zachwyceni (oczywiście nie ceratą tylko całym wystrojem mieszkania)

Gość gość
Dokładnie i i to chodzi.U mnie tak samo wszystkim się podoba bo z gustem i też patologią nie jestem a na okrągłym stole moja ceratka w lawende z motywem prowansji prezentuje sie cudnie .Obrus to. mam naduzym stole w jadalni .s

Gość gość
Dlaczego odpowiadacie trolom na takie durne zaczepki , prowokacje?

Gość gość
A dlaczego mamy nie odpowiadać?ktoś musi tą głupote wyprowadzić z błędu.Ja sie nie mam czego wstydzić.Wszystkim moje mieszkanie sie bardzo podoba.Dom ma być czysty wygodny i funkjonalny.Wazne zeby wszyscy sie w nim dobrze czuli .Wszyscy mają ceratki w kuchni i obrusy w jadalni czy w salonie.s

Gość gość
Każdy ma to co komu pasuje :) : D Kto się przezywa ten sie tak nazywa :P : D Kto się przezywa ten sie tak nazywa :P : D o Kto się przezywa ten sie tak nazywa :P : D Kto się przezywa ten sie tak nazywa :P

Gość gość
rozumiem, że blaty kuchenne też pokrywacie ceratą bo się niszczą, a cerata jest "taka gustowna" i "wszyscy się zachwycają wystrojem jak wchodzą: :D :D :D :D :D :D :D :D po prostu jedziecie biedotą, nawet jeśli macie pieniądze, to mentalnie nie wyrosłyście z wiejskich czworaków i tyle

Gość gość
A chij ci do tego co kto ma na stole w kuchni

Gość gość Walduś
a skąd się takie głupie ludzie biorą, co te posty piszą? O matko, o córko, ale obciach

Gość gość
Kabarety słabe, a z was się idzie pośmiać przynajmniej, piszcie dalej ☺☺☺

Gość gość
Oh, yeah! Poczuj się bogaczem, wejdż na forum, pisz głupoty. Zaraz się znajdzie jakiś głupi, może te bzdury kupi, uwierzy i odpisze. Te 500+ to nie był dobry pomysł jak widać ☺ Gdzie jest Andrzej???