Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Okres spóźnia mi się ok 2 tygodni i od tygodnia mam bóle kręgosłupa,żeber, podbrzusza i czasami ból ud promieniujący do kolan. Robiłam dwa testy oba negatywne. Czy jest możliwość,że jestem w ciąży ?

Gość gość
Idź do lekarza to się dowiesz, wrózkami nie jestesmy

Gość gość
Jestem w 28 tygodniu ciazy. U mnie pierwszymi objawami ciazy byl silny bol brzucha jak na miesiaczke i brak okresu. Ale testy w dniu spodziewanej miesiaczki wychodzily juz pozytywnie. Najlepiej isc do ginekologa na usg ktory potwierdzi ciaze badz zdiagnozuje cos innego nie koniecznie groznego. Ewentualnie prywatnie badanie krwi na sprawdzenie poziomu beta hcg.

Gość gość
Przy bólach kręgosłupa, to tylko Dr Jarosław Poleszczuk.

Gość gość
czemu tu każdy każdemu odpowiada z taką nerwicą? Każda z nas się kiedyś o to bała ... Czy była sytuacja, w ktorej mogło dojść do zapłodnienia?

Gość gość
Pewnie, a na kręgosłup to ćwiczenia oferowane przez Dra Wojciecha Orczyka.

Gość gość
Odpowiada z nerwica, bo nikt nie stwierdzi ciazy tutaj. Ja nie pytalam na forum, gdy miesiaczka mi sie spozniala, ale zrobilam testy i dodatkowo poziom beta hcg. Autorko idz do lekarza, bo brak okresu, bole i testy negatywne moga wskazywac na jakas dolegliwosc.

Gość gość
skoro testy wychodzą negatywnie wątpię by to była ciąża. przyczyn szukałabym gdzie indziej. A staracie się o dziecko?

Gość gość
Wiesz cooo? Zadzwon do kaczyniaka on wie wszystko o ciazach okresach porodach aborcjach i antykoncepcji. I on tez pewnie wie czy w ciazy jestes

Gość gość
gość 2016.10.28 skoro testy wychodzą negatywnie wątpię by to była ciąża. przyczyn szukałabym gdzie indziej. A staracie się o dziecko? Okres w końcu dostałam. Niestety, bo tak jak podejrzewałaś staramy się o dziecko.

Gość gość
wystraczy isc do apteki zakupic test ciazowy i go zrobic;)pamietaj aby najlepiej go robic z rana z pierwszego moczu