Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

koleżanki z pracy rywalizacja

Polecane posty

Gość gość

Pracuję od kilku miesięcy głównie z kobietami. Razem ze mną została przyjęta jeszcze jedna dziewczyna i ona cały czas rywalizuje ze mną która sobie lepiej radzi, ma satysfakcję z każdego mojego potknięcia i obgaduje mnie do pozostałych osób, co doszło do mnie już kilka razy. Poza tym jest tak sztucznie miła i wciąż się podlizuje komu trzeba, że aż się nie chce tego słuchać. Kilka razy też mi wypomniała fakt, że posiada kierunkowe wykształcenie (ja mam zupełnie nie związane z tą pracą), natomiast niekiedy jest tak, że jest za to krytykowana przez ine, fałszywe osoby, że mimo tego wykształcenia jest mniej ogarnięta ode mnie. Tak nas porównują właśnie cały czas i mimo tego, że minęło już kilka miesięcy, to jesteśmy wciąż traktowane jako nowicjuszki, a inne osoby na tym samym stanowisku wywyższają się, tylko dlatego, że są w tym dłużej. Ogólnie ludzie to takie stadne zwierzęta i muszą walczyć o pozycję w tym stadzie, podkładać sobie nogi wzajemnie, kobiety to już w ogóle są jadowite. Jeszcze jedna kwestia, to ja jestem raczej osobą introwertyczną a trafiłam na takie osoby skrajnie ekstrawertyczne, rozgadane, o silnym charakterze i ciężko mi z nimi wytrzymać czasem, poza tym trochę mi przykro, bo widzę o ile łatwiej jest takim osobą wszystko załatwić, nie stresują się tak i są pewne siebie. To tyle moich żali, chciałam się tylko wygadać, bo sposobów na to raczej brak.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować