Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu wam sie mój dom i widok z okna nie podoba???

Polecane posty

Gość gość
dlaczego wam sie nie podoba???

Gość gość
Bo za często próbujesz wmawiać nam, że namysłów jest ładne itp itd. Każdy krytykując miasto Namysłów chce zrobić Tobie na złość bo robisz to zbyt nachalnie i każdy ma dosyć kiedy dodajesz posty nie na temat czy dodajesz tematy o tym mieście. Ładne domki jak w każdej wsi.

Gość gość
przecoież namysłów jest ładny

Gość gość
ps Namysłów to miasto a filmik był nagrany we wsi polkowskie 15 km od Namysłowa

Gość gość
Namysłów owszem jest ładny ale ty mieszkasz na jakimś zadupiu i co najwyży to o Namysłowie na punkcie którego masz faciu bzika to ty tylko pomarzyć se możesz , ty mieszkasz na jakimś wstrętnym przedmieściu którego nawet wiochą nazwać nie idzie a ta droga to ci prawie przez chałupę zapiertala jak ta lala i ty z tych spalin to masz darmowe haje i chrzanisz nierzadko od rzeczy ,ogarnij się zatem i zrób odterucie ode spalin bo z mózgiem coś nie halo.Meble wstrętne mam starsze i zniszczone ale bym na nie nie zamienił sory.

Gość gość
chciałeś opinii moja jest taka tobie może to się podoba ja mieszkam w bloku i nie zamienił bym na to co masz choć kocham wieś ale znam życie i wiem co za wartość masz.Innym może coś takiego się podobać,nie miej żalu.

Gość gość
ładny, nieładny. nie zmienia to faktu, że jest dziurą 🖐️

Gość gość
owszem polkowskie to dziura ale przecież nie będe mieezkać całe życie na wsi najpierw zamieszkam w Najblizszym mieście czyli w Namysłowie potem we wrocławiu bo z Namyslowa do wrocławia jest 60 km czyli godzina drogi a z wrocławia do gdańska bo chce mieszkać nad morzem

Gość gość
polkowskie to nawet nie dziura; to zadoopie totalne miałam na myśli namysłów - to jest dziura

Gość gość
powyzsze filmiki widzieliscie już usunałem te filmiki nawet z pamieci w laptopie filmiku ani w pamieci laptopa i telefonu nie mam już całkiem usunałem jeden filmik został zaraz go zamieszcze