Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajna moda zimno jest na dworze a kobieta śmiga w conversach pokazując kostki

Polecane posty

Gość gość

u nóg masakra co za moda

Gość gość
W mrozie tez tak chodza, normalka

Gość gość
Moja corka tez tak chodzi i nic do niej nie trafia, wszystko na przekór ;) Dziurawe spodnie gołe stopy gola szyja itp

Gość gość
kretynizm; a już najbardziej żenująca wyglądają "faceci" z tymi gołymi kostkami :o albo za krótkie portki, albo podwnięte nogawki, żeby kostki gołe wystawić. Przecież to kuriozalnie wygląda; za moich czasów takich się wyśmiewało, że wodę w piwnicy mają, albo portki po starszym bracie donaszają :o

Gość gość
a gdzie ty masz te mrozy?

Gość matkoludzie
Ludzie, skad wy pochodzicie. co zlego w tym, ze ktos odkrywa kostki? Wlasnie tak wyglada nasza Polska. Zajmij sie czlowieku powazniejszymi problemami bo byc moze ten czy ta z odslonietymi kostkami jst duzo szczesliwsza(y) niz Ty. Niechby chodzili w spodenkach - co Ci czlowieku do tego? Ty nie musisz tak chodzic.krzywde Ci robi?

Gość gość
Myślę, że nikogo to nie powinno obchodzić. Każdy może sie ubrać jak chce. Debile tylko krytykują innych, a siebie uważają za wzorzec; czego - piękna, dobrego gustu, inteligencji. Wychodzi na odwrót. Niech każdy zajmie się sobą.

Gość gość
i co najlepsze co druga taka panne widzę na ulicy!

Gość gość
To siedź w domu i nie oglądaj innych.

Gość gość
Nie wiem jak was, ale mnie to podnieca córeczkę tej starej baby co tu pisze, rżnąłbym aż by się jej z d**y kurzyło

Gość gość
Faceci którzy się tak noszą to zniewiesciale pedały. A kobiety idiotki bo można ubrać się ładnie i ciepło a nie tak żeby za kilka lat nabawic się reumatyzmu i rozwalic stawy.

Gość gość
A ja dzisiaj widzialam jak na przystanku autobusowym baba dzieciaka cyckiem karmila ( w taka zimnice deszcz popadywal )

Gość gość
Za to 10 lat temu była moda na krótkie kurtki i bluzki, a do tego spodnie biodrówki. Mróz, zimnica a plecy i brzuch gołe. Teraz przynajmniej parki i grube swetry się nosi więc nerki się nie przeziębią :-) Za następnych parę lat może wejdzie moda na rękawy 3/4 i będzie się tak chodzić niezależnie od pogody.