Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość kobiet uważa że wyglądają młodo ? na co najmniej 10 lat mniej

Polecane posty

Gość gość

prawie wszystkie jakie znam twierdzą : oj ja młodo wyglądam, jak założe plecak i trampki to myslą że ze szkoły wracam.... oj a mnie ostatnio laska w żabce o dowód prosiła jak kupowałam piwo....a mnie selekcjoner w klubie nie chciał wpuścić, powiedział że małolaty wypad !!!....a mnie emerytki zwyzywały od puszczalskich bo szłam z dzieckiem i myslaly ze jestem nastoletnią samotną matką !!! :D:D:D dlaczego wy jesteście takie durne ? jak żyje nie spotkałam nikogo kto by wyglądal 10 lat młodziej, o 3-4 lata można się pomylić i to jest częste zwłaszcza jesli ktos unika słońca, nie ma zmarszczek i jest uśmiechniety zadbany... ale 25 latka ktora mowi ze wyglada na 15 ? 30 latki twierdzące ze wyglądają jak maturzystki ? hahahaha

Gość gość
Ja tak nie myślę. Mam 30 lat i na tyle wyglądam. Nie wstydzę się swojego wieku, bo nie ma czego.

Gość gość
bo: uwaga, uwaga! kobiety są głupie :D i wierzą, jak im koleżanka powie, że młodo wyglądają :D

Gość gość
Ja am 33 i wyglądam na 17 :) Ja wiem,ze mi wiele ludzi zazdrosci :) wygrałam na loterii genetycznej :)

Gość gość
ja mam 30 a wyglądam jakbym lezała w trumnie,jedno oko mi nawet zwisa,wlosy wyszly ,możesz tanczyc autorko niedurna

Gość gość
nie wiem, jak wyglądasz jak stara lampuera to nie musisz zazdroscic od razu tym mlodo wygladajacym :D sama jestem tego typu kobieta i spotykam laski majace więcej lat i tez wygladajace bardzo mlodo, a taka pani w kasie zmeczona w zabce może i z wada wzroku i nie widzi czy to nastoaltka czy 20+ i dla pewności prosi o dowod żeby nie mieć klopotow

Gość wcieraj algi w zmarszczki
autorko, przykro nam, że masz slabe geny, a teraz idz spac przed snem byś puchła ze zlosci obejrz sobie przyjaciolki i rywalki Adamari Lopez (obecnie ma 45 lat, wygląda na 30pare) w chwili gdy grala w serialu miała 30 lat, a wygladala na 18, to samo bohaterowie beverly hills 90210, dziekuje 🖐️

Gość gość
O jakaś czytelniczka pudelka się obnosi ze swoja wiedzą :D OBEJRZYJ jeśli już.

Gość gość
Ja tak nie myśle... ja to wiem:) mam lustro i zdjęcia z poprzednich lat zatem wiem czy czas mnie posunoł:D i widzę ze niewiele.

Gość gość
one tylko tak myślą a wyglądają normalnie.widocznie muszą sie jakoś dowartościować.odnośnie Beverly Hills właśnie gdy byłam nastolatką i to oglądałam a jeszcze wtedy nie wiedziałam ile mają lat ,to właśnie myślałam że to sa jacyś starzy aktorzy bo niestety nie wyglądali młodo.

Gość gość
Ja wyglądam młodo bo unikam słońca stosuję filtry i wit c i retinol i mam dobre geny. Moja mama tez wygląda o wiele młodziej. Zazdrość wyczuwam i bol tyłka.

Gość gość
Nie ma wielkich różnic w wyglądzie 20 latki i 30 latki, łatwo sie pomylić. W wieku 30 lat normalna nie nadużywającą słońca i makijażu kobieta nie ma zmarszczek. Wiej balzakowski to młody wiek najlepsze lata kobiety.

Gość gość
No ale jak ma wyglądać mloda kobieta w wieku 30 lat? Staro jak 75 letnia babcia? Ja wiem ze zdarzają sie przypadki kobiet przedwcześnie postarzalych zniszczonych życiem alkoholem paierochami i solarium ale normalna trzydziestolatka to kobieta mloda i wygląda młodo.