Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak z szarej myszki stać się laska?

Polecane posty

Gość gość
powiecie, ze jestem wariat bo komunizmu juz nie ma a ja wam poiadam, że jest i udowodnie wam to na widzeniu w anclu o ile ktoś będzie zainteresowany:) znam ich kooorfa dobrze tych becfałów. tęsknia za strzałami w potylice i napiertalaniem przechodniów którzy nie zdążyli na tramwaj przed godziną policyjną. nie wytrzymaja i mi pokażą kto tu rządzi. gwarantuje wam to. może mnie też sprzątną co by mnie nie zdziwiło bo to mało oryginalne czyli pasuje do nich jak ulał

Gość gość
tak czy inaczej udowodnie że mam racje a to jest dla mnie najważniejsze bo nie moge dopuścić do precedensu, ze tej racji miał nie będę chociażby jeden raz. bo ja koorfa zawsze mam racje:)

Gość gość
zresztą przeprowadźcie sobie kiedyś taki eksperyment. jak was zatrzyma policja to zwracajcie sie do nich per towarzysze. zobaczycie że po paru razach zaczną sie tak zachowywać:D mandat i obraza funkcjonariusza to najmniej co was czeka:D powiedzcie: jesteś pan towarzyszem i zaraz pan to udowodnisz. gościu przestanie kontroloać swoją fasadową powłoke i sie zzrobi czerony poczym w pinciu wpiertolą was do suki i uformują pałami w sześciobok żebyście sie nie obijali w trakcie jazdy:D

Gość gość
no dobra może troche przeginam policja to też ofiara komunistów. mam nadzieje, że mają poczucie humoru bo ja tak moge na dowolny temat również na swój. gorzej jak nie maja bo to jeden z niezawodnych znaków, że mamy do czynienia z komunistą. a drugi to brak dystansu do siebie. dobranoc.

Gość gość
albo jeszcze jedno: paczta, że w przypadku dopalaczy o tym co jest narkotykiem decyduje pojedyncze wiązanie chemiczne a np już w przypadku konopii indyjskiej zakazana jest upraa nawet tej bez zawartości thc hodowanej np na potrzeby przemysłu dowolnego bo ma wiele zastosowań. jakiż dziwny brak konsekwencji. pewnie czerwona dziatwa po chemii oże se zsynteyzoać włąsne thc tylko roche bardziej zyskowne. nie wiadomo. iadomo tylko że to geniusze:D ja piertole nie wiem czy mnie zdążą wykończyć zanim umre ze smiechu:D

Gość Paula889
Może spróbuj sie wybrać do jakiegoś dobrego psychologa jak jesteś z okolic z Warszawy to możesz sie wybrać do Pani Ewy Guzowskiej, świetny psycholog, często korzystałam z jej porad i jak widze na różnych stronach ma dużo dobrych opinii, więc rozważ tę opcję.

Gość Troche też szara myszka
Hej Fajnie tu dziewczyny napisały Może mi ktoś doradzi co można delikatnie zmienić? -nie lubię się malować, czasem daje tylko bronzer lub róż -lubię ładne rzucające się w oczy kolczyki -mam włosy naturalny blond z blond jasnymi pasemkami -jestem wysoka, szczupła

Gość gość
Znam taka co nie chciała juz być szara myszka i zrobiła sobie makijaż na wyjście i powieki na perłowy błękit, śmiech to mało powiedziane:D