Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 sezon i cały czas ta sama kurtka

Polecane posty

Gość gość

Wiocha.Nie modnie i brzydko to wygląda.Nie nudzi się wam całą zimę chodzić ubranym tak samo? Ja mam jesiennych kurtek 6 skórzanych, a zimowych 4 bo głupio sie czułam jak wskakiwalam na okraglo w jedną A tą samą, przecież człowiek pod pachamj się poci i tak dalej,niewiem jak mozna mieć jedną ...

Gość gość
5 sezon? Ja na drugi już kupuję inną

Gość gość
Ja mam dwie a będę kupować trzecią niebieską :) 4 czy 5 sezon to już gruba przesada ;)

Gość gość
O matko :D A kto tak nosi??? :D

Gość gość
Ja mam 4 kurtki zimowe ale jedną uwielbiam szczególnie i chociaż chodzę w niej teraz już będzie 4 rok to nie zamienię na inną dopóki się nie rozpadnie . Mam w nosie co takie dziunie jak ty sobie myślą o mnie . Czuje się w niej dobrze , wyglądam zgrabnie i jest mi ciepło ;) PS jak się pocisz to polecam od czasu do czasu wyprać nie tylko kurtę ale też resztę garderoby :) co więcej woda mydło i antyperspirant i będzie git :)

Gość gość
Niektórzy niestety pieniędzy nie mają.

Gość gość
a ja, durny, myślałem że kurtkę się ma, żeby było ciepło, była czysta i niepodarta. No, ale okazuje się że nie... kobiety to jednak wyjątkowo puste i durne istoty :o

Gość gość
Czy durne, czy puste... Pewnie tak, ale tutaj raczej chodzi o stan posiadania. Im więcej, tym lepiej. Kurtki za 200, 300, 400, 1000 zł. Mieć, żeby czuć się lepiej.

Gość gość
9.47 Każdy się po ci,jak ty w niej chodzisz co dzień to napewno ją pierzesz co drugi ...już to widze.Musisz być niezły flejtuch

Gość gość
Zapewne nam się nudzi mieć li i jedynie jedną kurtkę jesienną i zimową, ale mam ważniejsze wydatki na głowie. :)

Gość gośća
Moje kurtki sa bardzo drogie i nowe

Gość gość
Ludzie kto ma jedną kurtkę? Przeważnie ma się dwie,jak jedną sie wam popsuje albo coś to w czym idziecie nastepnego dnia w bluzie? Polarze? :D:D:D

Gość gość
Ja kupuję co dwa trzy lata,kurtek mam kilka kolorów ;)

Gość gość
Czy wy naprawdę chwalicie się ilością okryć wierzchnich?

Gość gość
Ja mam od kilku lat te same kurtki Wełniana markowa za 300zl,niemarkowy płaszcz za 200zl, markowy plaszcz 800zl(welna) Polwelniana za 200, ortalionowa za 200 i zwykla sportowa kurtka za 99 w sumie 6 kurtek. Ten plaszcz za 800zl, ma juz ponad 7 lat i jest tak z******ty,ze nie widac po nim. Wy za to jestescie smieszne latajac w tych nadmuchanych limonkowych kurtkach z bazaru czy intwrnetu :-D

Gość gość
10:09 Welniana markowa za 300 :D :D :D usmialam sie,też mam markowe plaszcze

Gość gość
10:09 płaszcz 7 lat??? Musisz smierdziec i chodzić w molach

Gość gość
Takie tematy jak ten podkopują wiarę w moją płeć. Jesteście puste.

Gość gość
Ja mam czerwoną super z H i M 400zl z zamkiem z tyłu i przodu bomba,granatowa z HiM 300,czarne dwie za 300,i plaszcz czarny 500 z kolnierzem Wszystkie drugi rok:D

Gość gość
Ty nie słyszałaś o tym, ze jurtki i płaszcze można do czyszczenia oddać? Nawet futro? Albo kożuch?

Gość gość
Kurtka 7 lat??? Kasy nie masz by kupić nową? Pewnie będziesz w niej chodzić następne 7 czy 20 I będziesz gadać że wygląda jak Nowa :D

Gość gość
Ja szanuję każdego ale niewiem jak mozna mieć kilka zim to samo,kupuje co roku inne kurtki i nie wyobrażam sobie innej opcji. Każda kurtka traci swój wygląd po jakimś czasie,mam kasę i stać mnie by sobie kupować ubrania,ale rozumiem że są też takie które nie pracują mąż Nie chce dac na nową,bądź pracują za grosze i ich najnormalniej nie stać. Ktoś kto ma kasę nie chodzi w tym samym na okrągło ,tyle.

Gość gość
Mój ulubiona kurtka to czerwona ale mam jeszcze czarną, teraz kupie zieloną :)

Gość gość
Głupi temat.Wiadomo chyba że biedni chodzą 5 sezonów pod rząd w tej samej

Gość gość
H&M niedouczona istoto

Gość PannaKasia
Mam kilka kurtek/ płaszczów, ale i tak uważam, że główną rolę w stroju odgrywają dodatki, fajny szal, czapka, rękawiczki, kozaki czy też torebka, można mieć jeden płaszcz, a sporo dodatków do niego i za każdym razem wyglądać inaczej, poza tym teraz są takie czasy, że jak kogoś nie stać na nowe to za grosze można kupić coś w lumpeksie, nie raz nowe rzeczy z metkami i na pewno bardziej orginalne, bo wiesz, że za następnym rogiem nie spotkasz laski w tej samej kurtce z zary czy h&m :D Co do osób które twierdzą, że brzydzą się lumpeksów to zawsze mnie to bawi, bo niby lumpów się brzydzą, a nie brzydzą się kupować kolejnej wymiętej, uwalonej podkładem czy szminką bluzki w sieciówce mierzonej tysiące razy przez różnych ludzi :D Kiedy byłam biedną studentką często odwiedzałam lumpeksy, dalej czasem to robię i sie tego nie wstydzę, chociaż stać mnie teraz na nowe rzeczy :D

Gość gość
11:25 DOKŁADNIE ! w dzisiejszych czasach na prawdę nie potrzeba dużych pieniędzy żeby fajnie wyglądać :D Ja sama mam kilka kurtek bardziej sportowych bo taki mam styl i jeden klasyczny czarny płaszcz, czasem założe do niego duży szal, czasem komin, czasem futrzany kołnierz, czasem pasek w talii i za kazdym razem zmienia się charakter tego płaszcza i koleżanki często pytają czy to nowy płaszcz :D

Gość gość
11:25 zgadzam sie z tym co napisałam odnosnie brzydzenia sie lumpeksow tez tego nie rozumiem bo niby wielkie panie brzydza sie lumpeksu ale nie brzydza sie isc do restauracji i jesć z talerza z ktorego juz milion osob jadlo (tak wiem ze jest myty ale ciuchy z lumpa tez sie pierze i dezyfekuje ) albo nie brzydza sie latem włozyć d**y do basenu z innymi ludzmi, tak przykładow mozna podac tysiace, ludzie kupuja uzywane samochody, mieszkania, domy itp itd, ale kiedy ktos powie ze ma ciuch z lumpeksu to jest wieśniakiem i dziadem, chore myslenie. nie mowie zeby kupowac bielizne w lumpeksie bo to juz przesada ale swetry, bluzki kurtki sporo fajnych rzeczy znaleźć mozna. połowa mojej garderoby pochodzi z second handu i koleżanki w pracy zawsze komplementuja i pytaja skad mam takie super rzeczy

Gość gość
Panikasia Jesteś biedna jak mysz kościelna skoro chodzisz w jednym płaszczu, nie ludz się ze jak bierzesz szalik,czy czapkę to odwrucisz uwagę od płaszcza, czy też, ze inni nie zauważa ze chodzisz calyczas w tym samym :/