Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mistery Girl Vlog Misterka Oczami Julii

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o tej youtuberce? Ma dużo filmów, ale mało subskrypcji i wyświetleń, jak myślicie co jest powodem?

Gość gość
Strasznie sztuczna, z okropną manierą w głosie, przypomina mi taką starą ciotkę. Kanał bez wyrazu, widać ,że nie ma na siebie pomysłu laska :-P No i chyba za dużo jej wszędzie, pod każdym filmem jej komentarze, ale ma parcie na suby ha ha :-D Ciotka Klotka :-)

Gość gość
Zgadzam się w 100% - dziewczyna bez wyrazu z ogromny parciem na suby! Kanał bez pomysłu, chce wszystko robić jak te wielkie jutuberki, a niestety jej to nie wychodzi.

Gość gość
Rzygać mi się chce jak ją widzę. Wchodzę żeby dać łapę w dół haha. Ten jej makijaż, wygląda tragicznie tak sztucznie!!! A najbardziej mnie denerwuje jak film niby 'ambitny' a cięcia co 2 sek. A dziś tym filmem to przesadziła... tonący brzytwy się chwyta !!

Gość gość
Macie rację, dzisiejszy film to dno dna. Najgorszy film jaki widziałam na youtubach! Wyszło na to,że nie ma na siebie pomysłu i zaczyna wrzucać gnioty. Widać po niej że jest fałszywa i ma parcie na zostanie youtuberka,ale puki co jest mdła jak zupa w szpitalu na chirurgii :-P Wchodzę dla beki i widzę,że te jej komentarze to chyba ona sama robi. Oczami Julii, no no ambitnie, sory mała, ale to się nie uda. Spuść kurtynę i zajmij się dziećmi.

Gość gość
ten jej makijaż.... jakbym widziała jakąś czarownicę jakbym w nocy ją spotkała to chyba bym spieprzała gdzie pieprz rośnie!!! a ostatni film ? chyba wkurzył większość oglądających bo 30 łap w dół bleee

Gość gość
Ooo widzę że Vlog mistrka nie pisze o sobie źle to brak postów hahaha

Gość gość
dziwi mnie jedno... bo u innych youtuberek inaczej to wygląda. Ona ma 993 subskrybcje a po 170 wyświetleń max ! Kupiła suby ? :)

Gość gość
Widać ,że kupiła suby, no przecież to aż po oczach uderza, ale żenada na maksa, wstyd. Widzów się kochana nie da kupić, nie da się ich oszukać! Wdepnęłaś w kupę po pachy i stąd już tylko upadek Cię czeka, na szczęście daleko nie polecisz, bo nie spadniesz z wysokiego konia :-) Pozdro i nie kompromituj się dziwczyno