Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie miałem dziewczyny a teraz czuję się za stary na szukanie miłośći

Polecane posty

Gość gość

W gimnazjum wogólne nie myślałem o tych sprawach bylem pośmieliskiem całej szkoły byłem wtedy raz zakochany w koleżance z równoległej klasy ale jakiekolwiek zagadywanie spowodowało by tylko narażenie się na jeszcze większą śmieszność wiec pomyślałem że może potem się uda. W technikum zauważyłem że dziewczyny czują do mnie wstręt nie wiem może to dlatego że byłem zbyt grzeczny lub z powodu sucharów :). Do tej pory nie wiem ale popadłem przez to w załamanie nerower. Lata mijały a ja coraz bardziej osadazałem się w swoich 4 ścianach i tak zostało do dziś. Nie wiem teraz co robić czy już sobie odpuści ja chyba poprostu nie nadaję się do tej gry nigdy nawet w najmniejszym stopniu żadna dziewczyna nie była mną zainteresowana :( Jak myślcie jest jeszcze szansa bo przyznam że ja chyba zaczynam się z tym godzić od lat się już nawet nie masturbuje

Gość gość
Jakbym czytał o sobie, tylko że jestem starszy bo jak skończyłem podstawówkę to jeszcze gimnazjum nie było.

Gość gość
gość dziś Jakbym czytał o sobie, tylko że jestem starszy bo jak skończyłem podstawówkę to jeszcze gimnazjum nie było. xxxxxxx Mężczyźni- CO SIĘ Z WAMI DZIEJE? Tyle samotnych kobiet czeka, żeby poznać faceta.

Gość gość
I bardzo dobrze. Daj sobie spokój z tymi babami, bo to tylko dwunożne problemy są. Walą cały czach fochy o wszystko i do tego mają tysiące pretensji. Zaufaj mi jesteś szczęściarzem i nie daj sobie wmówić że jest inaczej. Tak trzymaj i życzę powodzenia w życiu bez bab.

Gość gość
To jest tak że ja jestem na starcie odrzucany przez wygląd np wzrost. Nie chcą poznać jaki mam charakter. Nie chcą mnie poznać dowiedzieć się że dla mnie szczęściem jest szczęście drugiej osoby. Tylko że ja wiem że muszę kogoś poznać lepiej żeby to poczuc. Nie jestem osobą która ma na wszystko wyj.... , której jest wszystko jedno jak ktoś inny się czuje, abym tylko ja miał dobrze. Gość z 13.39

Gość gość
Problem jest taki że chcecie dziewczyn z wyzszej półki, weźcie się za równie brzydkie i nieudane jak wy, to kogoś znajdziecie.

Gość gość
Tu autor tylko problem w tym że ja się za brzydkiego nie uważam (wiem ponoć ludzie się widzą lepszymi niż w żeczywistość ) jestem co prawda niski 170 < ale są gorsi ode mnie a dziewczyny mają. Dodam że mam 25 lat i jestem bardzo wysportowany (ćwiczę street workout )

Gość gość
ty sie żalisz czy reklamę zamieszczasz?

Gość gość
Chłopie masz święty spokój w domu. Chcesz mieć masę problemów na głowie bo kobieta to chodząca katastrofa. Wchodząc w związek jesteś uwalony na całego i musisz znosić wahania nastrojów, pretensje o byle co, wymogi. Praktycznie zostajesz bez kasy i czasu dla siebie bo masz stertę obowiązków.

Gość gość
25 lat to jestes jeszcze b.mlody i napewno znajdziesz wczesniej czy pozniej fajna dziewczyne.to nie jest tak,ze na pstrykniecie palca masz to co chcesz.jedni znajduja wczesniej,inni pozniej ...poki co korzystaj z zycia i nie martw sie tak tym wzrostem,bo to normalny wzrost...ach,ci mlodzi...

Gość gość
21 40 gdybyś był/była na moim miejscu to byś zrozumiał wiek nie ma tu nic do rzeczy. Jak się brzydziły mnie 5 ,10 lat temu tak brzydzą i teraz i będą za 5 czy 10 lat. Szczeże to już w wieku 18 19 lat zdałem sobie z tego sprawę zaczołem wtedy czytać masę książek o podrywie i psychologi kobiet. I zrozumiałem że powodzenie się albo ma albo nie i facet nie ma na to wpływu (prędzej kobieta w jej przypadku można dużo zmienić by poprawić atrakcyjność ) ) A u mężczyzn wzrosyto (nie masz wplywu) charakter (charakter kształtuje ci środowisko w którym się wychowałeś rodzina znajomi) budowa ciała jeśli jesteś groby to możesz schudnąć (chociaż miałem kiedyś znajmego ze sporą nadwagą i super dziewczyną nie mogłem oderwać od niej oczu na imprezie :( :( :( ) rozwinieta móskólatura wbrew pozorą dla kobiet nie ma większego znaczynią a tylko na to masz jakiś wpływ. :( :( :( :(

Gość a ja mam 30 lat i
i juz na nic nie licze. za brzydkiego sie nie uwazam i kobiety "nieudanej" nie chce.

Gość gość
zaczołem wtedy czytać masę książek o podrywie i psychologi kobiet - no i to był błąd..te wszystkie książki można o kant doopy potłuc,serio. Straszne dyrdymały. Straszna plaga tych czasów.. nabieracie sie na to a potem biadolicie.. a nie każda kobieta jest taka sama i chce tego samego od życia i faceta. życie może jeszcze Cię zaskoczyć w najmniej spodziewanym momencie :) ja się właśnie zakochałam w nieśmiałym 25 letnim prawiczku i wcale mi to nie przeszkadza, ten facet jest cudowny! :D:D ujął mnie między innymi wrażliwością i szczerością - czyli jest to przeciwieństwo tych bzdur, że niby kobiety chcą "twardych samców alfa" a wcale niekoniecznie ;) ja nie cierpie jak facet udaje cwaniaka :O a prawictwo to też zaleta dla mnie, to dużo lepsze niż jakby facet był roochaczem

Gość miszczPodrywu
Na wzrost nie masz wpływu to fakt. Ale na całą reszrte masz wpływ. Bardzo dobrze ze ćwiczysz. Wbrew pozorom muskularna sylwetka to cecha, która jest bardzo atrakcyjna. Dodatkowo pokazuje silny charakter. Dla większości ludzi jest nie do osiągnięcia utzrymanie dyscypliny regularnych treningów. Zadbaj dodatkowo o wizerunek. Bardzo dobre męskie ubrania. Nie oszczędzaj na tym. Kup drogie buty, zegarek, dobrej jakości koszule, marynaki. Ubieraj się jak facet z klasą. Bardzo łatwo jest się wyróżnić wsród mężczyzn w Polsce bo u nas pokutuje mit, że mężczyznom dbanie o siebie nie przystoi. Więc wystarczy, ze się odopowiednio ubierzesz i będziesz wyglądal lepiej niz więszość facetów.

Gość miszczPodrywu
Zadbaj o wykształcenie, finanse, dobrę pracę. Pozatym miej swoje pasje (street workout jest super). Stań się lepszą wersją samego siebie. To wszystko razem podniesie twoją samoocene, pewność siebie, która jest tu kluczem. Tym czymś co przyciąga kobiety. I teraz musisz przestawić w głowie swoje myslenie o porażkach z kobietami. Musisz traktować kazdą odmowe na luzie. Traktować to jak nie porażkę a jak doświadczenie. Musisz wejść w tryb jak nie ta to inna. I musiz próbować. Podchodzisz do dziewczyny na ulicy mówisz na luzie cześć i że chcesz ją poznać. Teraz kwestia statystyki. Nie uda ci się ileś razy ale za którymś napewno się uda. Więszośc kobiet w Polsce ma wzrost między 160-170 więc masz bardzo duzy wybór