Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolesne owulacje!

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś sposób na bolesne owulacje?? Mam 34 lata, dwoje małych dzieci. Odkąd pojawił się okres (12,5 roku) miałam mniej lub bardziej bolesne miesiączki (brzuch, plecy), owulacje czasem były odczuwalne, czasem nie.. Czasem bolało mocniej, czasem słabiej, często w ogóle. A teraz jest coraz gorzej... Za sobą mam 2 nieduane ciąże, dwa razy robioną drożność jajowodów, jeden jajowód mam zszywany po ciąży pozamacicznej ( prawie 8 lat temu) .Czy może być przyczyna mocnego bólu? Ból gdy się pojawia od razu jest dosyć silny. W zasadzie pojawia się i od razu jest dosyć mocno odczuwalny :( Utrudnia mi poruszanie się, chodzenie.. taka zgięta jestem. Brałam nospę, ale to chyba nie pomaga. Nie jest to przyjemne, nie chciałabym żeby mnie złapał np,. podczas prowadzenia auta :-/ Da się coś z tym zrobić? Pomocy!

Gość gość
Ja też mam bolesne owulacje, jestem słaba, źle się czuję, boli mnie po lewej albo po prawej str brzuch i bywa, że nawet chodzenie sprawia ból, jednak mi ten ból nie przeszkadza i ten jeden dzień czasem dwa jakoś sobie radzę. Cieszę się nawet, że tak u mnie przebiega owu, bo przynajmniej wiem, kiedy starać się o dziecko, albo kiedy wystrzegać się zbliżeń, jeśli nie chcę zajść w ciążę. Nie biorę żadnych leków w związku z tym bólem.