Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćo

Jak mozna znalezc prace w sklepie w Londynie

Polecane posty

Gość gośćo

Na stronach roznych sklepow w zakladce praca praktycznie nie ma ofert. Mowie np o Zarze, New Look, Matalan, TK Maxxx, Poundland itd. Jesli juz sa jakies oferty to na wyzsze stanowisko niz sprzedawca - na asystentow badz managerow. Jak wiec znalezc taka prace ? CV zaniesc bezposrednio do nich i zostawic w sklepie tez sie nie da. Sporo sklepow np Savers, Superdrug czy Wilko oferuje jakies smieszne godziny typu 4-8 czy 12 na tydzien. Prosta praca, za niskie pieniadze i na slabych warunkach a mam wrazenie, ze ciezko ja dostac.

Gość gość
Jak znasz chociaż podstawy angielskiego to znajdziesz taką pracę bez trudu. Idziesz do sklepu i prosisz o rozmowę z szefem i masz robótkę jak nie w tym to w innym miejscu. Takie proste prace nie są popularne wśród Brytyjczyków więc masz 99% szans.

Gość gość
g prawda w duzych firmach odela ja/jegona strone

Gość gość
Niech o mnie zapomni. Tak bedzie dla niej najlepiej. Ja nie chce dzieci...ja kocham tylko zwierzeta ;-( Za Emme dalbym nerke lol. Poczytajcie piotrusia. Everyone every single time. Jak mam byc tym szybkim to ja bede sie bawil na lewo i prawo. Nic nie jest na zawsze. Zeby tylko nie bylo jej przykro ;-(

Gość gość
Jak bede mial ladne zabki bede bral kazda jaka sie pojawi na horyzoncie :-) Niech idzie na te wesele z kims... Mi sie chce tylko jedno, a najlepiej bez zadnych zobowiazan ;-(

Gość gość
Mam nadzieje to idzie w swiat...serio pisze. Nie chce nic na stale. Pozdro zydki oj tak szybko do polandi nie wroce...