Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop smsowym naciągaczom

uwaga na płatne smsy: 74905, 73837, 73809 uwaga na naciągaczy

Polecane posty

Gość Stop smsowym naciągaczom

treść smsów: "Imię" znamy się z widzenia i bardzo mi sie podobasz...Wstydziłem się zagadac. Ja własna firma, dom, samochód-tylko miłosci brak. Masz chwilkę? Organizatorem usługi jest MMC Sp. zo.o. Nic oczywiście nie odpisałam, Po kilku diach kolejny sms: Dzień dobry "Imię"! Nie wiesz kim jestem, ale poznań jak tylko zobaczysz! Chce sie wreszcie z Toba spotkac, ale nie chce pisac przez serwis. Moze zadzwonie? Po braku odzewu z mojej strony umilkli, ale potem dostałam smsa z innego numeru płatnego 73809: Pobierz "tu moje imię" wiadomosc ze zdjeciem od osoby, ktorej się podobasz i ktora czesto o Ciebie pyta. Tylko dziś do 24 - 1 sms to koszt 3 zł. Chcesz? Albo przepadnie. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ OSZUSTOM !!!Nie odpisujcie na żaden sms!!!W końcu dadzą spokój Nie odpisujcie na smsy !!! nawet na wypisanie się !!!

Gość gość
Czasami na nie odpisuję i nigdy nie spotkało mnie z tego tytułu nic złego.

Gość gość
ludzie, to tylko zabawa...

Gość gość
Nie można do tych SMS-ów podchodzić tak emocjonalnie. Jak wspomniano w poprzednich postach, to tylko zabawa i tak należy je traktować.

Gość gość
to nie naciągacze - ja, dzięki tym wiadomościom znalazłam miłość

Gość gość
22:21 starego alfonsa z cygańskiego zboru :D

Gość Edyta_K
Jak możecie tak kłamać? Ja, naprawdę dzięki tym wiadomościom znalazłam miłość. Kochamy się i nic nas nie rozdzieli!

Gość gość
naprawdę?

Gość gość
Hehe nieźle ktoś tu ściemnia . Oczywiście, że trzeba uważać na naciągaczy a najlepiej blokować od razu u operatora. Stosują już najgorsze chwyty :/

Gość Kolorowa Kaka
73809 Serwis towarzystki realizowany dla mobile marketing center (3 zł netto/3,69 zł brutto za sms) Dostawca: Teleaudio Dwa Sp. z o.o. Sp. Komandytowo-Akcyjna, Al. Jerozolimskie 81, 02-001 Warszawa Operator: Orange,Plus,PLAY,T-Mobile

Gość Mokros
Okradziono mnie. Z tego Numeru. 73837 naj Wieksze Zlodzieje. Sa to ...Jan. KRZYSZTOF ZBIGNIEW ..KUBA. BRZOZOWSKI. Michal Adam. Konarski. WSZYSTKIE. Ich kolesie oraz Wrozki. Na. Grube. Tysiace. Okradaja. Kobiety .Przepraszam. 5 LAT. Kradna na. Zywca !! To. Jest. Ich. Stala. Praca. I. DOCHOD PISANIE. SMSOW. I nadciąganie. KOBIET. Na Pisanie. Tych. Smsów