Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość tyy

Co zrobilem zle?

Polecane posty

Gość gość tyy

Od ok 1.5 tyg pisze z dziewczyna.Wczoraj wspolni znajomi zorganizowali wypad na kregle. Pierwszy raz sie spotkalismy, oglnie na kreglach bylo spoko, wesolo. Potem wyszlo tak ze ona bedzie wracac ze mna autem. Na poczatku bylo ok tylko troche sztywno ciezko troche z tematem a na fb szlo z tym bez problemu. Jednak po 15min cos mnie odcielo , nie wiedzialem co powiedziec , myslalem niewiem o czym. Potem jechalismy ale byla cisza dobre 5 min az ja odwiozlem. Macie jakies rady, pomysly, co ona mogla pomyslec? Co w tej sytuacji? Dodam ze oboje nie jestesmy jakos super wygadani.

Gość gość
mogła pomysleć to samo ;) lub, że dobrze się wam milczy razem..przecież milczenie nie musi być od razu napięciem, nie trzeba ciągle rozmawiac, ja lubię pomilczeć czasem ;) może ona też siię nieppotrzebnie martwi, że nic nie mówiła i może źle wypadła..

Gość gość
ja lubię wygadanych chlopakow, wiec pewnie bym sie zniechecila

Gość gość
Okaże się to przy ewentualnym następnym spotkaniu. Jeśli się z Tobą umówi- to znaczy, ze wszystko jest o.k. A pomilczeć razem też jest czasem miło.

Gość gość
Prosze jeszcze o odpowiedzi

Gość gość
To kobieta a one maja p*****lca w glowie jesli chodzi o myslenie. Nigdy nie wiesz co ona pomysli. Podejrzewam ze sama byla zestresowana ze nie wiedziala jak zagadac. Czekaj na rozwój wydarzeń. Utrzymuj z nią kontakt, bo stracisz w jej oczach.

Gość gość
No wlasnie od dwoch dni cisza, nie wiem co zrobic. Kur...