Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was pracuje lub pracowala w korporacji???moj maz pracuje i mam dosc

Polecane posty

Gość gość

moj maz jest kierownikiem jednego dzialu w korpo i ciagle tylko praca i praca.. najgorsze ,że jestesmy malzenstwem od miesiąca a ja dalej nie wiem ile on zarabia tak naprawde. przed slubem znalismy sie tylko pol roku..dopadla nas milosc i od razu sie pobralismy..nie pytalam nigdy o jego zarobki ,ale juz nawet nie o to chodzi ,ale ta jego praca jest okropna..on ciagle zyje tylko praca i ma wiele na glowie.. czy ktoras z was pracowala w korpo albo jej facet pracowal?

Gość gość
Ale pieniazki wydawac i zyc w luksusie to chce kazda, tylko straszne, gdy maz musi pracowac i nie ma dla niej czasu. A moze idz sama do roboty i zarob przynajmniej na waciki kosmetyczne.

Gość gość
Ja pracuję i mam wrażenie, że twój problem to mąż, a nie jego praca. Naturalnie zależy też od szefa i układów w danej firmie, ale u mnie jest luz, nikt nie siedzi stale po godzinach - owszem są jakieś akcje, kiedy parę dni trzeba ostrzej popracować, ale nie jest to standard, firma dba o odbiór nadgodzin i sama niechętnie patrzy na przepracowanie. Może twój mąz jest po prostu pracocholikiem? też jestem kierownikiem i mam sporo na głowie, ale nauczyłam się z grubsza zostawiać robotę w pracy. Po godzinach mam z grubsza wyrąbane na firmę, bo nie zamierzam wypruwać sobie żył. Do tego chyba niezbyt dobrze się znacie, skoro nie wiesz o nim tak podstawowych rzeczy jak jego zarobki.

Gość gość
zarobki w korpo to dobre tylko w wawie w krakowie to bieda z nedza.

Gość gość
Nieprawda, moja firma ma oddziały w różnych miastach i ludzie jakoś nie narzekają.

Gość gość
Ja pracuje, mąż pracuje. Praca ok, zarobki ok. Nie narzekamy.