Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to nazwac?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam mala(wielka) zagwostke. Otoz bylam z kims te ktos sie nie staral wiec oznajmilam ze ja sie tak nie 'bawie' zerwalam ale kontakt i zapewnienia tej osoby ze zalezy byly. Dalam druga szanse i dzis dowiedzialam sie ze osoba sie przespala z kims (stara dobra znajoma) twierdzac jest bez winy bo w koncu nie bylysmy raze m. Wiec zdrada to czy nie? Co mam myslec? Ja obstawiam przy swoim ze zdrada i brzydzi mnie to. Ale chce posluchac innych zdan

Gość gość
jesli nie byliscie razem pare dni, nie wchodzilabym w ten zwiazek ponownie. jesli to bylo pare miesięcy to moze i bym przymknela oko

Gość xlipton
Tak bardzo pragnął do Ciebie powrócić że aż poszedł z inną do łóżka? Daj se spokój z takim palantem .

Gość gość
zgadza się, to wielka miłość, kiedy idzie się z tej "miłości" z kimś do łóżka, a tłumaczy swoje zachowanie infantylnie. pogratulować lowelasa :D

Gość Österreich
Oj tam oj tam poszedł z rozpaczy taki lek na wszelkie zło. Daj sobie spokój bo pokłocicie się trzy dni cichych dni i on będzie musiał się pocieszyć biedaczek.

Gość Österreich
Oj tam oj tam poszedł z rozpaczy taki lek na wszelkie zło. Daj sobie spokój bo pokłocicie się trzy dni cichych dni i on będzie musiał się pocieszyć biedaczek.

Gość gość
Zdrada nie, ale jak ci to nie odpowiada to zakoncz sprawe. Nikt cie nie zmusza, masz takie prawo niezaleznie od przyczyny.

Gość gość
Jak nie byliście razem, mógł robić co chce.