Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaamberangeliccc

PSZENNY BRZUSZEK

Polecane posty

Gość Aaamberangeliccc

12 lat temu stosowalam South Beach Diet (mialam tu kiedys temat Znienawidziony Brzuch Tluszczowy Wiekszy niz byc powinien. Pierwsze trzy lata wrecz przepisowao, bylam zachwycona. Pozneij zaczelam grzeszyc, roznie bywalo. Z perspektywy czasu widze, ze dieta dzialala na mnie najlepiej kiedy przeplatalam faze I I II. Faza III I zaczynalo sie tycie, wywalanie brzucha, wysypki, zla cera... Pozatym zawsze jak zaczynalam jesc make to zaraz sie uzaleznialam I mijaly tygodnie lub miesiace bym przestawala to jesc. Po wakacjach uznalam, by sie oczyscic na Wyzwanie Bez Cukru (Chodakowskiej), ktore prowadzi na Facebook. Z rozpedu rzucilam wszystkie weglowodany, owoce, ziemniaki, makarony I chleb. Waga zaczela spadac, brzuch I buzia szczuplec. Po 4 dniach zaczely sie komplementy, ze szcczupleje. Czuje sie jakby powietrze ze mnie uchodzilo a ja sie kurcze. A tydzien temu natknelam sie na dwa artykuly, ktore zmienily moje podejscie do tego co dzialo sie ze mna przez ostatnie 12 lat...

Gość Aaaamberangelic
Artykuly o pszenicy I co z nia zrobiono, jak dziala na organism. .. to takie proste I nie moja wina! Zamowilam dwie ksiazki Dieta Bez Pszenicy Williama Davisa (Wheat Belly - po ang) I caly weekend zaczytywalam sie artykulami I propozycjami na posilki.

Gość Aaaamberangelic
Urosly mi skrzydla. Odzylam. Biore rozwod z Pszenica - raz na zawsze! Nie sluzy mi. Nawet male ilosci powoduja, ze puchne I sie uzalezniam. Jesli czujecie, ze to I was problem zerknijcie na te artykuly, mi otworzyly oczy I sprawily, ze chce jeszcze raz powalczyc. .

Gość Aaaamberangelic
Tym razem z nowa wiedza. Czuje sie jakbym dostala brakujacy element do ukladanki ktorej nie potrafie ulozyc od lat. Niestety nie potrafie wstawic linku, artykul o ktorym pisze jest na blogu pieprz I wanilia I ma tytul: Co nas zabija, co powoduje choroby... Jest o pszenicy, mleku I cukrze.

Gość Aamberangelic
Czyzbym sie spoznila z tym tematem? Nikt nie jest zainteresowany? Ksiazka co prawda z 2011 ale co zrobie, ze teraz dopiero odkrylam, ze to jest cos czym powinnam sie juz dawno zainteresowac? :(

Gość 1Malina1
Zamowilam ksiazke Dieta Bez Pszenicy Dr. Davisa I zamierzam sie edukowac. Odezwe sie jak przeczytam. Czuje, ze to cos dla mnie.

Witaj! Do mnie ksiazki juz przyszly, na razie przejrzalam z grubsza, zerknelam na przepisy I tez zamierzam sie ostro edukowac. Jak udalo ci sie wstawic link? Kiedy probowalam to zrobic natychmiast otrzymuje informacje, ze Tresc zostala uznana za SPAM.

Gość Aaaamberangelic
Pod daje sie, widze, ze nie ma chetnych na ten sposob odchudzania.