Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOJE SIĘ EGZAMINATORA !!!

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim , Mam problem i już nie wiem do kogo się zwrócić :( chodzi o prawo jazdy , nie dawno podchodziłam 8 raz i nie zdałam :( (prosze nie piszcie mi że po kij jeździsz , przestań bo kogoś zabijesz ) takie komentarze mam gdzieś i nie obchodzą mnie . Wracam do tematu :) Podczas egzaminu pokłóciłam się z egzaminatorem ..... raczej on zahamował mi samochód w tym samym momencie kiedy ja chciałam , i powiedział że zrobiłam zagrożenie z denerwowałam się i zaczęłam mu tłumaczyć że chciałam zahamować , on się troszkę zdenerwował , tego egzaminatora miałam na każdym egzaminie już czuje że on się na mnie uwziął , kiedy wracałam z nim do wordu cały czas gadał i mówil do mnie tak troszkę nie miło , kiedy już byliśmy w wordzie powiedziałam mu że życze mu miłego dnia i do widzenia , odpowiedział i poszłam . Zaczęłam myśleć żeby zmienić Word lecz Wocławka nie znam tego miasta (oczywiście wykupiła bym sobie jazde ) bo wiem że musze poćwiczyć jeszcze zamiast brać się za egzaminy , chciałabym spróbować w moim wordzie lecz boje się że znów na niego trafie i znów na czymś mnie obleje , żałuje że się zdenerowałam :( a wiem że te egzaminatorzy potrafią się mścić i być nie mili :( (jak ktoś myśli że oni losują nas przypadkowo to się myli , oni wiedzą ile razy nie zdałeś i na czym oblałeś i informują się o tym :( pomocy niech ktoś mi napisze co zrobić czy się przenieść czy zostać i zaryzykować tutaj wykupić se jazdy i ćwiczyć :( pomocy kochani ...... może wy mi pomożecie

Gość gość
przeniesc sie, oni zarabiaja na tym ze ktos nie zdal xx raz.