Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpis Terlikowskiego na facebooku Co sadzicie ?

Polecane posty

Gość gość
osadzilam tego kretyna dawno temu, jedna jego wypowiedz starcza na cale zycie, KOMPLETNIE mnie nie obchodzic co ma ten zenujacy idiota do powiedzenia 😴

Gość gość
Co to za jeden? Już nieraz gdzieś słyszałam to nazwisko, ale kompletnie nie czaje gościa.

Gość gość
Tomasz Piotr Terlikowski – polski dziennikarz, filozof, publicysta, tłumacz, pisarz i działacz katolicki, redaktor naczelny Telewizji Republika.

Gość gość
a ten kato oszołom ze swoimi mądrościami z d..., a chociaz był kiedyś w Norwegii?

Gość gość
Palcem po mapie byl i widzial jak baby blizniaki skrobia. Debil

Gość gość
pewnie zaglądał każdej norweżce w d...to wie co skrobia i ile razy

Gość gość
Na jego temat już daaaaaawno temu wyrobiłam sobie zdanie. Jego wypowiedzi to jakaś totalna porażka. Dziwi mnie, że takie osoby jak on mają w ogóle prawo bytu publicznego po takich wypowiedziach.

Gość gość
nie wiem dokładnie o co chodzi, ale czy chodzi o to, że w Norwegii ciąza bliźniacza z racji tego że jest bliźniacza moze być legalnie abortowanA ?

Gość gość
21:45 tak z tego wynika

Gość gość
Nie wiem czy to prawda, co pisze, czy kolejna bzdura pod publiczkę, ale chyba takie rzeczy byłby trudne do zaakceptowania w Polsce. I przeciwników takich działań nikt nie wyzywałby. Terlikowski kojarzy mi się z Frondą (nie wiem czy słusznie). To właśnie ich poziom argumentacji

Gość gość
Terlikowski to wyjątkowy prostak umysłowy, działa mi na nerwy jak nie wiem kto....... a jestem katoliczką .Dla mnie to pseudokatolik-fanatyk mądrzejszy od samego papieża, coś pokroju hazana,rydzyka...........

Gość gość
Nie wiem czy ci prawacy nie rozumieją, o co chodzi w protestach kobiet, czy tylko udają. I sama nie wiem, co gorsze - głupota czy kłamstwa.

Gość gość
gość dziś Nie wiem czy ci prawacy nie rozumieją, o co chodzi w protestach kobiet, czy tylko udają. I sama nie wiem, co gorsze - głupota czy kłamstwa. X A ja odpowiem, bo wiem:) Moje obie mamy (własna i męża) to dwie wielkie katoliczki, zdziwione tym co się dzieje. I wyobraź sobie, że one: 1. Nie mają pojęcia jakie są aktualnie przepisy. 2. Nie wiedzą, czemu kobiety protestują. 3. Uważają, że "aborcja jest złem" (tylko jak już przychodzi do konkretów i rozmowie o dopuszczalnych przez prawo przypadkach to nie bardzo wiedzą, co powiedzieć, poza tym samym frazesem "aborcja jest złem". Nie bardzo wiedzą co odpowiedzieć na stwierdzenie, że w takich przypadkach niech każdy decyduje za siebie) 4. Uważają, że to nie PIS chce zaostrzenia przepisów 5. Uważają, że PIS nie zaostrzy przepisów 6. Nie wierzą w to, że projekt złożony w Sejmie zawierał takie detale i definicje, że ograniczałby np invitro czy antykoncepcję (cytuję "ale to niemożliwe", lub "Oni by tego nie przegłosowali"). Mój wniosek: tak wyborcy PiS są głupi. Tak, idioci protestujący w białych marszach są zmanipulowani i głupi. I nie wiedzą o co chodzi.

Gość gość
Ale oni uważają, że to te biedne kobiety idące w czarnych marszach zostały zmanipulowane przez żydokomunomasonerię (cokolwiek to jest :D ) z PO, Nowoczesnej i Wyborczej razem wziętych, żeby oczernić PIS. Bo kobiety nie mają swojego rozumu i idą owczym pędem tam, gdzie się im każe...

Gość gość
gość dziś Ale oni uważają, że to te biedne kobiety idące w czarnych marszach zostały zmanipulowane przez żydokomunomasonerię (cokolwiek to jest smiech.gif ) z PO, Nowoczesnej i Wyborczej razem wziętych, żeby oczernić PIS. Bo kobiety nie mają swojego rozumu i idą owczym pędem tam, gdzie się im każe... X Te z elektoratu pisowskiego idą owczym pędem, więc widać po sobie wszystkich oceniają ;) Nie biorą tylko pod uwagę, że wszystkie głupiutkie owieczki są w ich grupie (wyborczej, intelektualnej, światopoglądowej) i na czarne marsze poszły świadome kobiety;)

Gość gość
A czemu nie protestujecie przeciwko CETA ? I jestes pewna ze kaczynski jest pomyslodawca tego projektu ? Zaznaczam ze na pis nie glosowalam, bo widze ze tylko takie zarzuty umiecie robic

Gość gość
W Norwegii można usunąć każdą ciążę legalnie, nie tylko bliźniaczą, więc niech się Terlikowski kretyn nie ośmiesza:O

Gość gość
15:00 A ty przeciw jakimkolwiek pomysłom PiS protestujesz?

Gość gość
15:59 no napewno bardziej mnie interesuje CETA anizeli ustawa, ktora nawet nie weszla w zycie i prymitywne wulgarne marsze ponizej poziomu z c****i na transparentach. Tak sie sklada, ze kaczynski pod ktorego domem rowniez prostestowano, powiedzial ze jest za odrzuceniem tego projektu, niezaleznie od tych calych czarnych marszow. A to, ze w tej dziczy nie bralam udzialu, nie oznacza ze jestem pisiorskim prolajfem.

Gość gość
Ten cały Terlikowski to fanatyk religijny a to już się leczy u psychiatry, a on o tym nie wie.

Gość gość
gość dziś 15:59 no napewno bardziej mnie interesuje CETA anizeli ustawa, ktora nawet nie weszla w zycie i prymitywne wulgarne marsze ponizej poziomu z c****i na transparentach. Tak sie sklada, ze kaczynski pod ktorego domem rowniez prostestowano, powiedzial ze jest za odrzuceniem tego projektu, niezaleznie od tych calych czarnych marszow. A to, ze w tej dziczy nie bralam udzialu, nie oznacza ze jestem pisiorskim prolajfem. X Skoro jesteś przeciwniczką CETA to czy brałaś udział w jakiejkolwiek akcji protestacyjnej przeciwko? Czy tylko siedzisz i marudzisz w necie? Mnie interesują obie kwestie. Ustawa antyaborcyjna mocno mnie interesuje, bo zawarte w projekcie przepisy zakładają duuuuuuuuuuzo więcej niż zakaz aborcji (m.in pośrednio zabraniają in vitro i niektórych rodzajów antykoncepcji). Co do słów Kaczora, to ja mu w ogóle nie wierzę i dziwię się Tobie, że tak chętnie powołujesz się na jego słowa. Przecież wiadomo, że jedno mówi, drugie robi i ja jestem przekonana, że temat jeszcze wróci (nie wiem czy wiesz, ale w Sejmie leżą kolejne projekty obywatelskie, zakazujące tabletki po i spirali). Tak więc temat uważam za ważny, za dotyczący bezpośrednio mnie, dlatego na ile to możliwe popieram te protesty. Co do CETA zgadzam się jak najbardziej, że też jest to kolejny zły pomysł, i na ile to możliwe również protestuję przeciwko CETA.