Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on mnie spławia ?

Polecane posty

Gość gość

Jest taki chlopak jeden.Widzę że mu się podobam.Zawsze się do mnie ładnie uśmiechnie itp.Moja znajoma zna jego kolegę i tak mi pomogła go znaleźć na fb. No i zaprosilam go. Mam jedno zdj co prawda bo profil zablokowany dla obcych.A on napisał "czy my się znamy"? Powiem wam że jakoś przykro mi się zrobiło. Nie spodziewałam się takiej reakcji.Odpowiedziałam że tak.i zapytałam go czy pracuje w ...(danym miejscu ). Później zapytał 'czy ja też tam pracuję. ..' no i stwierdziłam że to nie na sensu dalej pisać. Na następny dzień zapytał skąd możemy się znać. To mu odpowiedziałam skad , ale miałam wrażenie ,ze on mnie chyba z kimś myli... i odpisał "to już chyba wiem". jak wy to oceniacie ?

Gość Anonimowa

Nie wiem skąd takie podejście faceta i kobiety że jak ktoś zabiega o ich uwagę zależy na znajomości z obiektem to się odrzuca tę osobę 

Radzę wam dawać szansę bo potem dziwicie się że osoba której zależy na waszej uwadze unika was nie odpowiada na wasze cześć. Zrozumcie ze oni nie zawsze są zauroczeni czy zakochani w waszej osobie. Potrzebują z wami się spotkać poznać a nie robić aferę bo ktoś wam narzuca się i nęka. 

Ja też dostawałam kosza albo zawód miłosny albo nie jest zainteresowany znajomością. Także moje unikanie jest odpowiedzią na odrzucenie mojej osoby. 

Gość szczery
4 minuty temu, Gość Anonimowa napisał:

Nie wiem skąd takie podejście faceta i kobiety że jak ktoś zabiega o ich uwagę zależy na znajomości z obiektem to się odrzuca tę osobę 

Radzę wam dawać szansę bo potem dziwicie się że osoba której zależy na waszej uwadze unika was nie odpowiada na wasze cześć. Zrozumcie ze oni nie zawsze są zauroczeni czy zakochani w waszej osobie. Potrzebują z wami się spotkać poznać a nie robić aferę bo ktoś wam narzuca się i nęka. 

Ja też dostawałam kosza albo zawód miłosny albo nie jest zainteresowany znajomością. Także moje unikanie jest odpowiedzią na odrzucenie mojej osoby. 

dupe pokaż , to nie odrzuci 

Gość szczery

buttcrack