Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Światem i twoim życiem rządzi twój wygląd. Jesteś piękna, wszystko i wszyscy są

Polecane posty

Gość gość
Nie, nie mam na imię Gośka.

Gość gość
Autorka narzeka że jest "tapczanem do seksu". Ja jestem brzydkim facetem i marzę o jakimkolwiek seksie, nawet takim bez szacunku, więc nie dramatyzuj

Gość gość
Trochę przesadzony opis, ale wiadomo o co chodzi.

Gość gość
Brzydkie kobiety nigdy nie sa kochane.... Twarz / ciało musi sie podobać , żeby wzbudzać zainteresowanie

Gość gość
Tak jak patrzę po koleżankach, te najładniejsze, które sie podobają ogółowi społeczeństwa , najwcześniej wyszły za maz i maja dzieci, mężowie o nich dbają... Brzydulami nikt sie nawet nie interesuje

Gość gość
Dlatego te brzydsze są naprane na cały świat, tworza towarzystwa wzjemnej adoracji i obgadują ładne. Ładne zwykle nie maja przyjaciółek, szybko wychodzą za niezłe ciacha.

Gość gość
Ładne zadają sie z ładnymi, lub z tymi aspirującymi do bycia ładnymi... Nic dziwnego, ze brzydkie sa niemile dla ładnych jak ładne całe sa wredne dla brzydkich i zarozumiałe...

Gość gość
gość dziś Mialam tak samo jak ty, w domu zawsze wpedzana w kompleksy. Ta roznica, ze faceci nigdy sie mna nie interesowali i piekne kobiety maja mnie za ich tlo. Fajnie mam, nie? x Gdybym byla brzydka,to ojczym nie czulby przynajmniej do mnie pociagu fizycznego a matka nie rzucalaby mi klod pod nogi.Nie wiem, co ta uroda mi w ogole dala.

Gość gość
17:44 Pedofilowi wszystko jedno ładna czy brzydka, ważne, żeby była nieletnia ....

Gość gość
Pedofilowi często wszystko jedno czy to dziewczynka, czy chłopaczek

Gość gość
ludzie dziela sie na glupich i madrych, ot cala filozofia ;) i przestancie pisac te idiotyzmy, bo jestescie smieszni p.s. niestety wiekszosc ludzi to debile... :P ;)

Gość gość
No właśnie. Ma być naiwne i nie puścić pary z ust.

Gość gość
Ładniejsi niszczą brzydkich taka prawda... Albo brzydcy , którzy zadają sie z ładnymi niszczą takich samych brzydali jak oni :P żeby sie ładniejszym podlizac

Gość gość
Znam kilka naprawdę bzrydkich dziewczyn, które mają facetów i ci faceci są w nich zakochani. Pierwsza to dziewczyna z moich studiów, jest bardzo niska, ma brzydką twarz, wyłupiaste oczy, krzywe zęby, kartoflany nos, nie maluje się, a ma chłopaka, który ją kocha i koleżanki. Drugi przykład- moja ciocia. Pomimo całej sympatii dla niej, nie nalezy do osob pieknych. Jest wysoka i taka mocnej budowy ciala, ma krotkie wlosy, twarz niespecjalną, a ma zakochanego w niej faceta od kilku lat, jest tez lubiana Moja koleżanka z klasy, ktora byla klasowym pośmiewiskiem bo byla brzydka ( i jest nadal, nie wyladaniala) przy tym jest trochę nawiedzona na punkcie religii itd. , wcześnie wyszla za maz i ma dziecko Znam tez 30-kilku latke, ktora jest niezla laska, a placze bo nie moze znaleźć faceta na stale, bo wszyscy chca od niej tylko seksu

Gość gość
A ja slyszę często, ze jestem ladna, ale sie taka nie czuje.. Wrecz czuje sie brzydka

Gość gość
Mi dzisjaj partner po paru latach związku powiedział że po.sexie że mną żyga, strasznie boli bardzo

Gość gość
Zdeptał całą moja kobiecość całą do.najmniejszej odrobinki, czemu to ku// rwa tak.boli???

Gość gość
wyglad +pewnosc siebie.niewazne jakie studia skonczysz czy bedziesz dobrym fachowcem, moga ci nie dac szans zeby sie wykazac jakim dobrym jestes pracownikiem skoro juz na starcie uroda i sila przebicia zwyciezaja.ktos moze byc naprawde dobry a ktos inny partaczyc cale zycie to co robi, ale zaden kurs nie pomoze ani umiejetnosci-jedynie zewnetrzna skorupa.chociaz niektorzy potrafia wmowic innym ze sa piekni.jest taki jeden w mojej bylej pracy-paskudny ryj, otyly, staro wyglada jak na swoj wiek i autentyczny cygan owlosiony jak malpa-jednak bezczelnoscia i chamstwem zjednuje sobie i szefa+kierownikow i kobiety (ladna i duzo mlodsza zone sobie upolowal, pasuja jak roza do kozucha).on sam twierdzi ze jest nieziemsko przystojny i inni w to wierza

Gość gość
niektórzy ludzie w tym wątku to chyba ani urody, ani intelektu

Gość gość
pytanie do facetow w takim razie, tych co maja brzydkie zony/dziewczyny.czy rzeczywiscie je kochacie?ja jestem potworem, ale mam meza duuzo ladnego ode mnie.on twierdzi ze moj wyglad mu nie przeszkadza, ale mam watpliwosci czy to wogole mozliwe

Gość gość
19:31 Ta niezla laska to musi byc niezla idiotka :P:D tylu miec facetow do wyboru i nic sobie nie wybrac .... Ja jestem z natury brzydka , ladnie sie maluje , facetom sie nie podobam, a moj facet jest we mnie zakochany... tylko sie zastanawiam kiedy mnie nie wyc***ja :D

Gość gość
Ładnym jest łatwiej.

Gość gościu42121521
Co do feromonów, to polecam poczytać: feromony.pl/jak-feromony-dzialaja

Gość gosciu2158235
Co do feromonów, to polecam poczytać: www.feromony.pl/jak-feromony-dzialaja

Gość gość
Feromony nie działają, ryja nie zakryją :D

Gość starsky535312
Feromony działają. Polecam: www.feromony.pl/jak-feromony-dzialaja

Gość gość
Polecam zapoznać się z tematem feormonów. Zobacz: www.feromony.pl/jak-feromony-dzialaja

Gość gość
Oj prawda ja jestem naprawde bardzo brzydka dla społeczenstwa chyba najbrzydsza chodziaz nie jest to winqa zadnej choroby ale mam brzydkie rysy jestem przygrubawa,ludzie zawsze mi pokazywali gdzie moje miejsce wiem że raczej nie mam po co szukac sobie faceta.Nie mowmny że nie ma brzydkich kobiet bo sa ja jestem tego przykładem miu to raczej makijaz juz nie pomoże jedynie operacja plastyczna.Ale nie w Polsce u mnie potrzerba naprawde duzej zmiany zebym wyglądała normalnie tak jak w korei robią takie operacje.