Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak on mnie wkur....

Polecane posty

Gość gość

nie przepuści żadnej okazji zeby poflirtowac . ;/ Zaczaje sie siekiera i mu obetne uja, moze zmadrzeje:D

Gość gość
widocznie ma kobiecą naturę i jest delikatny :)

Gość gość
To ja chyba mam męska.

Gość gość
więc jaki problem, zamienicie się ciuchami i pan bóg się nie obrazi :D wilk syty owca cała :)

Gość gość
gość dziś nie przepuści żadnej okazji zeby poflirtowac . ;/ Zaczaje sie siekiera i mu obetne uja, moze zmadrzejesmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Z moim jest dokładnie to samo, a jak się zdenerwowalam i powiedziałam mu, że mi się to nie podoba- skoczył do mnie "z pazurami" i darł się "o co ci chodzi do cholery"?! Przy okazji zaznaczę, że ON SAM!- jest o mnie chorobliwie zazdrosny, choć jestem poważną osobą i nie mam "flirciarskiej natury".

Gość gość
9:31 jakbym czytała o moim ojcu, a wiesz co po latach wyszło, że oprócz zazdrości w fazie "chodzenia" po slubie jeszcze doszły zarzuty ze matka go zdradzala bo ktoś się na nią spojrzał, a sam udawal swietego..oczyqiscie matka go nie zdradzala za to on wielokrotnie od samego poczatku. Obydwoje ladni tyle ze mama spokojna ojciec imprezowicz-nigdy nie wezme takiego faceta ,predzej ciepla kluche

Gość gośćbbbbbbnnnnnnnnnn
A mojego nawet nie sprawdze,bo pracuje w terenie ,jeździ do innego miasta do pracy do abonentow. albo abonentek. jest atrakcyjny i zastanawiam sie ,czy dodatkowych instalacji nie robi... ukatrupić i już.