Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka103

dlaczego mezczyzni dzis sie nie wysiliaja??

Polecane posty

Gość olka103

Witam! chcialabym wiedziec dlaczego mezczyzni dzis sie nie wysilaja by uwiesc kobiete? Obiecuja wiele by zaciagnac ja szybko do lozka a potem ulatniaja sie bez slowa. A jak kobieta przeciaga w czasie pojscie do lozka lub daje do zrozumienia, ze wpierw chce go troche blizej poznac to taki koles sie ulatnia tak czy siak (idzie do innej ktora da mu szybciej) Z kad sie wzielo takie ich okropne zachowanie? Jak mozna tak przedmiotowo traktowac kobiete?? chetnie poslucham meskich opinii na ten temat

Gość gość
Trafiasz na złych facetów ,jeźeli miałaś na myśli siebie

Gość gość
Bo za szybko im dajecie, czego chcą. Sznujcie się, nie was zdobywają. A nie lecicie na skinienie placem.

Gość ola103
ciagle mi sie to trafia, od 3 lat jestem sama i tylko takie mialam doswiadczenie od 3 lat, trafiam na takich bo tacy faceci wlasnie sa!

Gość gość
Wysilam się tylko jeśli mam do czynienia z kobietą, która potrafi poprawnie napisać wyraz "skąd". Pozostałe, niedouczone ameby traktuję przedmiotowo :classic_cool:

Gość gość
A po co się wysilać skoro można mieć to czego się chce na już? Każdy żyjący organizm wybiera drogę która jest najłatwiejsza, bo dzięki temu oszczędza się energię. Poza tym mężczyźni wreszcie zrozumieli że nie warto się starać, bo nie ma dla kogo! Równouprawnienie pokazało jakie kobiety są naprawdę.

Gość gość
A ile lat masz autorko?

Gość gość
Tylko Polacy sie nie starają, nawet Czesi czy Słowacy to inna kategoria, nie wspominając o zachodzie. Ci ludzie maja określone podejście do tematu, albo chca bzykać i jasno o tym mówia albo chca zakładać rodziny i decydują sie szybko. Mozna iść z nimi do łóżka szybko i nie cenią cie jak nasi "macho".

Gość olka103
dlaczego mezczyzni uwazaja, ze nie ma sie dla kogo starac?

Gość gość
Bo Polkom odbiło, ich oczekiwania są kosmiczne choć im samym do ideału daleko, do tego hipokryzja jest na porządku dziennym, równouprawnienie tak, ale pod warunkiem że jest ono w ich interesie, poza tym polki są zbyt łatwe i to nie jest wina faceta że wierzą w każde słowo i dają się wykorzystać. Fajnych kobiet z zasadami i takich które autentycznie potrafią kochać jest niewiele.

Gość olka103
Nie mam kosmicznych wymagañ! Wybieram normalnych chlopakow, ktorzy na poczatku sa mili i okazuja zainteresowanie i uczucia a jak dostanie taki to czego chcial to juz go nie ma. Znika bez slowa albo wyznaje ze nie gotowy na cosc wiecej :-/