Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia321

praca szczecin

Polecane posty

Gość gosia321

ej, ostanio znalazłam ofertę pracy w mediaexpert jkao jakiś doradca klienta czy coś w szczecinie (otworzyło się dziś) i mam pytanie czy moze ktoś wie coś o pracy tam? w sensie jak jest z kasą, atmosferą i warunkami w ogóle. bo suzkam pracy aktualnie, ale nie chce się w jakąś lipe wplątać czy coś i zarobić bym chciała nieźle też, bo jak słabo płacą, to jako niania moge robić albo coś.

Gość gość
Ja osobiście nigdy nie pracowałem, ale kumpel robił i mówił, ze jest spoko. Na hajs raczej nie narzekał, bo na imprezach, to szalał grubo :D

Gość olikoli
no ja powiem tak: nic szczególnego. porobiłem troche, zarobki złe nie były, ale roboty dużo i kierownik był średni. przynajmniej umowa o prace i hajs na czas

Gość gość
Doskonale zarobki i praca luzik. Nie ma lepszej!

Gość gość
Jak to praca w eletromarkecie: kupa roboty. Kasa jest ok jak umiesz sprzedawać rzeczy. Wtedy to i 3 koła wyrobisz. Jak nie to koło 2 tysi. Generalnie praca praca i raz jeszcze praca, ale ludzi git byli u mnie (młoda ekipa), więc pracowało się całkiem dobrze

Gość gość
A co ci szkodzi? Złóż CV i sprawdź.

Gość gość
A ja byłem na otwarciu!!! Laseczki w taśmach ME takie, że głowa mała!!! No i na drugim miejscu promocje jakieś, ale dziewczynki pierwsza klasa

Gość gość
Zarobki grubo ponad 3.000!

Gość bokxer
no ja tez polecam media expert...spoko i pewna praca, nie zwalniają bez powodu i pensja dosc wysoka jak na nasze realia :)

Gość gość
ja słyszałam, że w sklepach z elektroniką są niezle warunki finansowe. Ile można w takim sklepie zarobic?

Gość gość
Nie mam pojęcia, ale w Szczecinie poprawiło się trochę z pracą. ja niedawno skończyłam studia i udało mi się dość szybko znaleźć pracę w finansach.