Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosia321

praca szczecin

Polecane posty

Go艣膰 gosia321

ej, ostanio znalaz艂am ofert臋 pracy w mediaexpert jkao jaki艣 doradca klienta czy co艣 w szczecinie (otworzy艂o si臋 dzi艣) i mam pytanie czy moze kto艣 wie co艣 o pracy tam? w sensie jak jest z kas膮, atmosfer膮 i warunkami w og贸le. bo suzkam pracy aktualnie, ale nie chce si臋 w jak膮艣 lipe wpl膮ta膰 czy co艣 i zarobi膰 bym chcia艂a nie藕le te偶, bo jak s艂abo p艂ac膮, to jako niania moge robi膰 albo co艣.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja osobi艣cie nigdy nie pracowa艂em, ale kumpel robi艂 i m贸wi艂, ze jest spoko. Na hajs raczej nie narzeka艂, bo na imprezach, to szala艂 grubo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olikoli
no ja powiem tak: nic szczeg贸lnego. porobi艂em troche, zarobki z艂e nie by艂y, ale roboty du偶o i kierownik by艂 艣redni. przynajmniej umowa o prace i hajs na czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Doskonale zarobki i praca luzik. Nie ma lepszej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to praca w eletromarkecie: kupa roboty. Kasa jest ok jak umiesz sprzedawa膰 rzeczy. Wtedy to i 3 ko艂a wyrobisz. Jak nie to ko艂o 2 tysi. Generalnie praca praca i raz jeszcze praca, ale ludzi git byli u mnie (m艂oda ekipa), wi臋c pracowa艂o si臋 ca艂kiem dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co ci szkodzi? Z艂贸偶 CV i sprawd藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja by艂em na otwarciu!!! Laseczki w ta艣mach ME takie, 偶e g艂owa ma艂a!!! No i na drugim miejscu promocje jakie艣, ale dziewczynki pierwsza klasa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zarobki grubo ponad 3.000!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bokxer
no ja tez polecam media expert...spoko i pewna praca, nie zwalniaj膮 bez powodu i pensja dosc wysoka jak na nasze realia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja s艂ysza艂am, 偶e w sklepach z elektronik膮 s膮 niezle warunki finansowe. Ile mo偶na w takim sklepie zarobic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam poj臋cia, ale w Szczecinie poprawi艂o si臋 troch臋 z prac膮. ja niedawno sko艅czy艂am studia i uda艂o mi si臋 do艣膰 szybko znale藕膰 prac臋 w finansach.

Udost臋pnij ten post