Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przygotowujecie i smazycie watrobke ?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o podpowiedz bo mam 17 lat nie smazylam nigdy a musze zrobić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
cebulke dusze potem sciągam na talerz nastepnie obtoczoną w mące wątróbke obsmarzam dodaje ta cebulke z talerza podlewam troche wody i krótko dusze aby nie była krwista (za długo twardnieje)na koncu sole pieprze kto lubi moze dac np czosnek granulowany i majeranek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
żryj goowno szmato i zdychaj, nasram na twój grób. Życze twoim starym aby zdechli w rozpaczy i konali w męczarniach!!! Giń!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×