Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę przytyć, niestety już zawsze będę chuda i drobna

Polecane posty

Gość gość

moge zapomniec o kobiecych kształtach... próbowałam roznych metod nawet bralam estrogeny i nic... taka juz moja uroda niestety, nie bede miala dópska jak niektore baby, cycków itp mam budowe ciała dziecka oświęcimskiego

Gość gość
olej te siubrówy z dvpskami i cycami jak u niewydojonej krowy, prostytuty ibane - to nie są oznaki, że ktos taki jest lepszy, rvchanie nie jest najwazniejsze w zyciu, nawet bym powiedziala ze to drugorzędna dziedzina zycia.

Gość gość
To dieta taka : śniadanie biały chleb z masłem i żółtym serem plus wędlinka. Konkretnie, albo jajecznica na tłustym boczku. W ciągu dnia : wizyta w Mac'u a tam zamawiasz 4 chessy Po powrocie do domu obiad : mięso smażone, ziemniaki fura i sałatka. Potem trochę słodyczy. Kolacja PO 18h, obszerna ale też bez przesady żeby na wątrobie w nocy nie leżało. No i brak większego ruchu w ciągu dnia, dobrze mieć pracę siędzącą. Efekt gwarantowany! Miliony polaków pokiwa głową z aprobatą.

Gość gość
haha wystarczy wszystko kupować na promocjach najlepiej w Biedronce :) bierz to co inni biorą, tj żółte kiepskie sery, pasztety, konserwy, jakąs mielonke, pizze mrozoną, top chipsy i inne d**erele, go bożego narodzenia kilka kg przytyjesz :D rano jak kolezanka wyzej pisze białe bułki z masłem, grubo dżemem wysokosłodzonym z biedronki, kakao koniecznie słodzone z tłustym mlekiem :)

Gość droban szczupła w sam raz
a po co to wszystko... ja tam jestem zadowolona ze moge jesc co chce i mi jakies cyce nie rosną jak sosna i moge lać na wszystko z góry, dla facetow ni epotrzebuje zadnych cyców bo seks mnie obrzydza, spalam z jednym i mi wystarczy na całe zycie tego sportu, to nie dla mnie, "se" zyje 20 lat bez seksu i mnie nawet do tego nie ciągnie :) Trzeba sie cieszyc kazdym dniem bez niepotrzebnych problemow, aby poczuc sie lekko i od czasu do czasu byc szczęsliwym, tyle naprawde wystarczy

Gość gość
Jak zależy tobie na cyckach to je powiększ.