Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam szczepicie dzieci?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o te szczepienia dodatkowe, typu na pneumokoki? Mój mąż twierdzi że lepiej zaszczepic synka, ale ja mam wątpliwości. Czy to bezpieczne i napewno skuteczne? Czy Wy zaszczepiłyście swoje dzieci?

Gość gość
Mnie bardziej przekonują argumenty zwolenników szczepień i moje dzieciaki wszystkie zaszczepione :)

Gość gość
Nie szczepilam. Syn ma 5 lat i z zakaznych mial jak do tej pory bostonke i ospe, ktora przeszedl lagodnie, oraz jakies wirusowe w przebiegu z biegunka (nie rota). Przeziebienia zwalcza sam jesli sie poajawiaja,nie wiemy co to leki i suplementy.

Gość gość
Ja zdecydowałam się zaszczepić na pnuemokoki, mam trójkę urwisów - chciałam uniknąc zamiany dom w szpital w razie jakieś choroby :) No i decyzja dobra, dzieciaki zdrowe, nawet jak w przedszkolu inne chorują.

Gość gość
Nie jestem typem mamy histeryczki, ale jesli mogę zmniejszyc ryzyko ze moje dziecko zachoruje to wolę je zmniejszyć :) Zaszczepiłam swoją córeczkę zanim poszła do żłobka i bardzo jestem z tego pwoodu zadowolona :))

Gość gość
Ja tam zaszczepiłam i uważam, że tak trzeba. Nie ma się co zastanawiac jeśli chodzi o zdrowie i życie dzieci