Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odechciało mu się seksu?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, jestem szczupła, duży biust, blond długie włosy ,krótko mówiąc jestem bardzo atrakcyjna i faceci oglądają się za mną codziennie. Mój ukochany ma 24 lata, mieszkamy razem i spodziewamy się dziecka, to 5 miesiąc i brzucha brak. I mam problem. Od dwóch tygodni mu za przeproszeniem nie staje :/ Szukałam przyczyny w sobie, nawet pytałam go sama czy ja mu się nie podobam już, czy to przez ciążę, ???? Nic z tych rzeczy. Powiedział że ma tak od jakiegoś czasu że po prostu nie ma ochoty na seks i tyle. A po pracy oczywiście pada zmeczony. Mnie to męczy! Seksowna bielizna, podteksty i przytulanie nic nie daje! Oboje mamy duże temperamenty ,a właściwie on miał nie wiem co mam o tym myśleć, czy ktoś miał podobnie??? I co było przyczyną???

Gość gość6666
Nie przejmuj sie zab ardzo, jak moja kobieta byla w ciazy to tez nie moglem. Sama mysl otym ze bede sie kochal i w tym samym miejscu jest moje dziecko .... powodowalo ze mi sie odrazu odchciewalo.

Gość gość
Często tak jest w czasie ciąży. Gorzej będzie po porodzie. Jeśli jest taki wrażliwy to dobrze przemyśl czy chcesz, żeby przy nim był.Dopiero nie będzie miał ochoty jak Cię zobaczy taką rozwartą, pociętą i we krwi. Jednym to nie przeszkadza, inni nie potrafią dotknąć kobiety. Każdy jest inny. :)

Gość gość
Jestem w tej samej sytuacji co Ty.Dobija mnie brak seksu,a z dnia na dzien czuje sie z tym gorzej.

Gość gość
Chetnie sie Toba zajme skoro Twoj facet nawala, skad jestes?