Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynax1

uporczywa mamuśka

Polecane posty

Gość dziewczynax1

Hej! Pisze bo juz na prawde nie mam siły.. może ktoś doradzi? Mój chlopak starszy ode mnie ma strasznie uporczywą mame.. nie mieszkamy (jeszcze) razem i przez to jest to jeszcze bardziej męczące.. nie zawsze ale czesto bywa tak ze gdy chcemy sie spotkać jego mamusia nie pozwala mu na to... ma zrobic to ma zrobić tamto... itp. kiedyś myslałam ze to nawet fajnie ze jest taki uczynny.. pomaga w domu.. ale z czasem ( jestesmy juz razem 4 lata) stało się to straszne.. ostatnio gdy zapytałam czy sie zobaczymy odpowiedział mi ze musi zapytać mamy.. normalnie oszlałam jak to usłyszałam! na co oczywiscie mamusia nie pozwoliła bo musi z nią lepić pierogi.! rozumiecie?!! Zawsze kłócimy się tylko przez jego matke... gdy powie ze czegoś nie zrobi ona go szantazuje.. np że nie da mu auta, zabiera mu kluczyki itp. Zeby tego było mało pare dni temu również nie spotkalismy się gdyż musiał on jechać po swoją mamusie do pracy i zabrać ja do domu.. Pojechał do niej wcześniej i zostawił włączonego fejsa w jej komputerze.. po czym poszedł załatwić cos na miescie.. Jego cudna mamusia oczywiście weszła w nasze PRYWATNE rozmowy i przeczytała sobie o co sie kłócimy.. i co ja o niej myśle... Wydrukowała sobie wszystkie nasze rozmowy nie mówiąc nic mojemu chłopakowi pokazała wczesniej ojcu. Po czym przy obiedzie rzuciła te kartki mojemu chłopakowi na stół. CZY TO JEST NORMALNE?! nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć.. całe jej zachowanie potwierdzilo to co o niej sądze. ( mój chłopak wie jakie mam o niej zdanie od dawna) . Co ja mam teraz zrobić? Boje sie ze nastawi cala jego rodzine przeciw mnie..

Gość gość
a poznałaś ją osobiscie? jak się do Ciebie odnosiła w bezpośrednim kontakcie?

Gość gość
Masz 15 lat i się ciskasz? Taa, pewnie masz więcej, ale tak się właśnie zachowujesz. Naucz się jednego- nie walczy się z matką faceta/chłopaka.

Gość gość
Ile Twoj facet ma lat?

Gość gośćmen
Facet jest jedynakiem?

Gość Dziewzynax1
Nie jest jedynakiem, ma brata ale on nie robi nic... Po prostu nie daje soba rzadzić. Poznalam ja, jej zachowanie wobiec mnie jest rozne .. Casem jest okej a czasem nie.