Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Dziewczynaxx1

Uporczywa mamuska

Polecane posty

Gość Dziewczynaxx1

Hej! Pisze bo juz nie mam sily.. Moze ktoś doradzi? Moj chlopak ma strasznie uporczywa mamuske.. Nie mieszkamy jeszcze razem przez co jest to jeszcze bardziej meczace.. Kiedys myslalam ze to nawet fajnie ze jest taki uczynny.. Pomaga w domu.. Ale z czasem (jestesmy juz razem 4 lata) stalo sie to straszne! Gdy chcemy sie spotkać nie zawsze ale często jego matka zabrania mu gdyż musi zrobic to musi zrobic tamto itp. Przy czym jego brat nie robi nic.. Po prostu sie nie daje. Gdy on powie ze czegos nie zrobi ta go szantazuje ze nie da mu auta, zabiera mu kluczyki itp. Jakis czas temu gdy zapytalam czy sie zobaczymy odpowiedzial ze musi zapytac mamy. Normalnie oszlalam jak to uslyszalam! Oczywiscie mamusia nie pozwolila bo musi z nia lepic pierogi ! Rozumiecie?!! Zawsze gdy sie klocimy to tylko przez jego matke. Jakby tego bylo malo pare dni temu gdy mielismy sie zobaczyc powiedzial ze nie zdazy bo musi jechac po mamusie do pracy i ja zawiezc do domu... Oczywiscie sie poklocilismy.. Pojechal do niej wczesniej.. Zostawil u niej w komputerze wlaczonego fejsa i poszedl zalatwic cos na miescie. Mamusia oczywiscie weszla w nasze PRYWATNE rozmowy... Przeczytala nasze klotnie a w tym co o niej mysle.. Wydrukowala sobie wszystkie nasze rozmowy i nic nie mowiac mojemu chlopakowi pokazala je ojcu. Nastepnie przy obiedzie rzucila te kartki mojemu chlopakowi na stol. Czy to jest normalne?!! Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec.. Jej zachowanie potwierdzilo to co o niej mysle. Moj chlopak od dawna wie ze za nia nie przepadam. Jego tate zawsze lubilam na prawde fajny czlowiek.. Ale teraz juz i on mysli o mnie zle. Boje sie ze nastawi przeciwko mnie cala rodzine mojego chlopaka.. Co robic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować