Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mężatką od 6 lat i...zakochałam sie w innym. Co robic ?

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Tak jak w tytule, zakochałam sie w innym mężczyznie. Ale może nakreślę sytuację. Pół roku temu na placu zabaw poznałam pewnego tatę, jak się okazało samotnego tatę. Przychodząc tam regularnie , zaczęliśmy rozmawiac. Najpierw o dzieciach, a potem o wszystkim. Nie ukrywam, że od początku jako mężczyzna szalenie mi się podobał, ale nie sądziłam, że tak to się rozwinie. Nasi synowie bardzo sie polubili, mój syn od września poszedł do przedszkola i jak się okazało jest w tej samej grupie z jego synem. On wysłał mi zaproszenie na facebooku i tam też zaczęliśmy pisac, najpierw niewinnie, lecz z czasem przeradzało się to we flirt. Spotkaliśmy się na zebraniu w przedszkolu, a po nim on zaproponował mi żebym wpadła do niego na chwilę, na kawę. Zgodziłam się. Jego syn był w tym czasie u babci, więc byliśmy sami w domu. Doszło do pocałunku, poniosło nas, a właściwie to mnie bo on przeciez jest wolny... Wyszłam od razu i napisałam mu sms, ze źle się stalo. Nie mieliśmy kontaktu kilka dni , po czym on napisał mi, że rozumie, ale nie chce żeby kontakt się urwał, ja odpisałam...i tak ponownie ze sobą piszemy. Ja czuje, że zakochałam się w nim, ciągle o nim myślę, chce z nim rozmawiac. Proszę nie oceniajcie, wiem że to złe bo mam męża.... doradzcie, czy powinnam to zakonczyc i wyleczyc sie z niego ? tylko jak...

Gość gość
To sobie teraz wyobraz sytuacje odwrotna-Twoj maz za Twoimi plechami flirtuje i lize się z inna-milo Ci? Nienawidze zdrady, a Ty już zdradzilas i emocjonalnie i fizycznie !

Gość gość
tak, potrafię sobie taka odwrotna sytuację wyobrazic, z tym, że..hmm czuje obojetnośc jak o tym pomyślę. Z mężem nie układa nam się niestety najlepiej od dłuzszego czasu.

Gość gość
trudna sprawa, z jednej strony dobrze iść za głosem serca skoro się z mężem nie układa, a z drugiej strony szkoda rozwalać małżenstwo ze względu na dziecko. Inny facet nigdy nie zastąpi ojca. A jak się układają relacje między synem a ojcem?

Gość gość
Hej to PROWO !!! NIE WKRĘCAĆ SIE :O

Gość gość
Juz widze, jak to facet gawedzi o dzieciach. Ponadto kiedy ten tatusiek pracuje, skoro ma czas przesiadywac na placu zabaw...

Gość gość
naprodukowałaś się autorko na darmo ze swoimi fantazjami, dyskusja się nie rozkręci :D