Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Brak przyjaciol

Polecane posty

Gość gość

Ponad rok temu przeprowadzilam sie do nowego miasta. Poznalam pare kolezanek, z ktorymi, jak mysle, mamy sporo wspolnego, ale widujemy sie bardzo rzadko. Wydaje mi sie, ze mnie lubia, jedna dosc czesto do mnie pisze, smsuje, z druga mamy podobne poglady i dobrze sie rozumiemy w wielu kwestiach. Jesli urzadzaja jakiegos sylwestra czy urodziny, to zawsze mnie zapraszaja, ale weekendy zazwyczaj spedzam sama z narzeczonym. Zawsze mi sie wydawalo (patrzac na moje relacje z ludzmi w przeszlosci), ze normalne jest, ze dobrzy znajomi spotykaja sie regularnie, chociazby ten raz w miesiacu, na drinka po pracy czy cos takiego. A tu zazwyczaj jedynie ja cos proponuje. Nie wiem, czy ludziom szkoda pieniedzy na wypady na miasto (ja mam akurat dobra sytuacje finansowa, ale one tez nie sa biedne), czy po prostu ludziom sie nie chce, bo maja juz swoich wieloletnich znajomych i nie chce im sie inwestowac w nowe przyjaznie? Chcialabym poznac Wasze opinie, jak Wy byscie sie zachowaly poznajac nowa osobe, ktora lubicie, ale macie juz poukladane zycie towarzyskie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować